2777
2789
عنوان

بازگشت افسردگی دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر حتما .بدون دکتر خوب نمیشه من دفعه قبل عالی شده بودم سرخود قطع کردم .الانم یه دل سیر گریه کر ...

آخه داروی من بعد یه مدت خودش بهم افسردگی میداد مثلا همش از این بغضا میگرفتم که ته دلتم انگار رخت میشورن ،الانم که دیدم آلپروزولام میخوری خیلی تجویز سنگینی کرده دکترت برات دکترتو عوض کن این که نشد درمان من هیچکسو ندیدم با آلپروزولام درمان بشه حتی بدترم شدن یعنی قشنگ کلی آدم دورم دارمو داشتم که این دارو نابودشون کرده

منم این ماه گرفتم🙂بیا بغلم توف کنیم به این روزگار

به خدا حالم افتضاحهه .دوماهه نمیفهمم زندگی یعنی جی ..فقط روتینم صبحانه .ناهار .شام .اونم به خاطر بچه هام .روزی صد سری هم گریه میکنم از شدت استرس کل بدنم میسوزه .قلبم بی قراره .

آخه داروی من بعد یه مدت خودش بهم افسردگی میداد مثلا همش از این بغضا میگرفتم که ته دلتم انگار رخت میش ...

واسه خواب میخورم .دفعه قبل هم آسنترا با آلپروزلام داد .باید یک ماه بخورم تا تاثیرش رو ببینم این دفعه پاروکستین داد .وقتی میخورم شبها راحت میخوابم

به خدا حالم افتضاحهه .دوماهه نمیفهمم زندگی یعنی جی ..فقط روتینم صبحانه .ناهار .شام .اونم به خاطر بچه ...

من صبونه درحد دو لقمه بعد تخت خواب دوباره ناهار یا نمیخورم یا اونم چندتا قاشق دوباره تخت خواب شامم ک اصا خیلی کم پیش میاد بخورم بعدم تخت خواب

حوصله ندارم خدا هم دیگه به من نگاه نمیکنه .فکر کنم از من بدش میاد .دیگه طاقت ندارم .ته کشیدم .طاقت ح ...

تنبلی هم یکی از کارای شیطانه افسار خودتو نده دست شیطون برا زندگیت برنامه بریز نذار اون برات برنامه بریزه همش نامیدت کنه در ذهن تو به روش ببند بهش اجازه نده حرفای نامید کننده بهت القا کنه با صلوات و سوره های 4قل از خودت دورش کن

من صبونه درحد دو لقمه بعد تخت خواب دوباره ناهار یا نمیخورم یا اونم چندتا قاشق دوباره تخت خواب شامم ک ...

من به خاطر بچه هام نمیتونم تو تختم ارامش ندارم .دلشوره و بی قراری و استرس مدام دارم .خونه ام کثافت کامل .یه بچه کلاس اولی دارم .بمیرم براش هیچ جیز از کلاس اول و ذوقش نفهمیدم