خدایا خسته شدم دوسال پیش همگرفتم ۳ الی ۴ ماه طول کشید خوب بشه امسال هم دوباره دوماهه گرفتم استرس بی قراری بی حوصلگی ترس داره من و میکشه دیروز دوساعت خوب بودم زندگی چقدر قشنگبود .دیگه نمیکشم نمیدونم چه گناهی کرد م که شدم این .ترو خداا دعام کنید .مرگو جلوی چشمام وارممیبینم .دارم ذره ذره آب میشم
من همین الان وسط حمله ی پنیکم اومدم نی نی سایت گپ آدمارو ببیننم معاشرت کنم حرف بزنم حالم خوب بشه تنها هم هستم قشنگ نیم ساعته دارم واسه اینکه فرق بین حمله ی پنیکو بفهمم یا واقعا دارم میمیرم دست وپا میزنم از یه ور میگم برم دکتر دارو بخورم از یه ور یه بار رفتم هی دز داروتو اضافه میکنن
من همین الان وسط حمله ی پنیکم اومدم نی نی سایت گپ آدمارو ببیننم معاشرت کنم حرف بزنم حالم خوب بشه تنه ...
برو دکتر حتما .بدون دکتر خوب نمیشه من دفعه قبل عالی شده بودم سرخود قطع کردم .الانم یه دل سیر گریه کردم.احساس میکنم قلبم داره میترکه .حوصله هیج کاری رو ندارم
دلیل حال خرابیت اینه به غذای روحت که ارتباط با خداست اصن اهمیت نمیدی!!! رابطه تو با خدا خوب کن نماز ...
حوصله ندارم خدا هم دیگه به من نگاه نمیکنه .فکر کنم از من بدش میاد .دیگه طاقت ندارم .ته کشیدم .طاقت حال خرابم و ندارم .دوست دارم ارامبخش بخورم و بخوابم واسه آلپروزلام شبم ذوق میکنم
[QUOTE=409015434]برو بهش بگو قرصاتو قوی تر بکنه البته من خودم دوز قرصامو میبیرم. دوماه قبلش اسنترا میخوردمتنگار نساخته بهم.الانپاروکستین داده ۵ روزه میخورمزمان میبره .گفت یکماه دیگه بیا ولی تا اون موقع من جون میدم دیگه