2777
2789
چجوری دلت میاد؟ ی نگا ب وضعیت الان بکن (منظورمو میگیری)اینا لوسن؟ با این شجاعت؟

شما چرا بحث تاپیک رو منحرف میکنید؟ تاپیک سیاسیه اینجا؟!

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک مادرم اگه خرجی برای بچه ام میکنم وظیفه ام هست هیچ منتی سرش ندارم

ما انسانیم وقتی بچه ای را بدنیا میاریم در ۳بالش مسئولیت هایی داریم و گرنه گاو و گوسفند هن زاییدن بلدن

خب چه اشکالی داشت خرج دانشگاه آزاد دخترشومیداد پدرش بود پدر حامی دخترشه وقتی پولش هم داشت حالا لمینت نمیکرد نمیشد واجب بود اون دختر پزشکی قبول شد کلی تلاش کرد☹️بعدشم اگه شرایط مالیشو پدرش نداشت قضیه فرق میکرد

متاسفانه بچه های الان از این ور بوم افتادن

شما که از اونور بوم افتادی چکار کردی هیچی بچه اوردی فک کردی نبایدم خرجشو بدی

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

حرف سیاسیش کو چرت میگی؟

باشه!

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

پدر و مادر میخوان بچه رو رها کنن نیارن همون بچه نیارن برن دندون لمینت کنن عزیز من ادم وقتی با کلمه پ ...

اینا همون پدرشوهرها ومادرشوهرهای بدجنس آینده هستن که اصلا خوشبختی بچه هاشون براشون مهم نیست

بچه حق داره

اون زمان اون نوع برخورد اشتباه هست

خودمو مثال میزنم به کسی بر نخوره

وقتی من از نظر روانی هنوز نیاز دارم حمایت بشم حق والد شدن ندارم

وقتی بچه دار شدی یعنی قبل از هر چیز قبول مسئولیت

موظف هستید بهترین ها رو در حد توان بزاری

داشت میگفت داره پدرش باید میداد

حق داره اون بچه

حالا ایشون لمینت یکسال دیرتر میکرد

نه عمر و انگیزه دخترو خرج دندون خودش کنه

این اوج بی مسئولیتی پدر هست و همچنین مادر

من ک بچه اوردم وظیفمه تامینش کنم شخصیت مستقل داشتن بچه ربطی ب کمک مالی پدرمادر نداره من ک ی مادرم وظ ...

خب پول داره ولی خودش هم لازم داره یک عمر کار کرده الان میخواد به خودش برسه

چی میگی عزیز؟!

ماهی ۱۳۰ میلیون پدر استارتر حقوق میگرفت

اگرم ترمی صد و بیست میلیون بوده باشه تو شیش ماه فقط کافی بوده حدود ۲۰ ۲۵, میلیون ذخیره کنن

پدرش داشته و نداده

هرچند لمینیت و دانشگاه همشون با پس انداز و ذخیره کردن میشد

دیگ شما بچه بیاری بتونی انجام بدی و نخواهی بدی خودخواهیت میرسونه

بعد شما تو زندگی اونا نیستی پس قضاوت نکن هیچ وقت

...