2777
2789
عنوان

گوشی یا سیمکارت خودش زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 45 پست
😑😑 ایفون دارم و تا به حال ندیدم این چیزارو. صبحی رو اندرویدم پیش اومد واقعا سکته کردم

آیفون ماهه😂مسخره بازی نداره اندروید خوبو نمیدونم ولی اندروید رو به پایینا منگلن یکیش گوشی خودم شیائومیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرا من ب جن و روح فکر کردم تا هک😂😂

من به ربات و هوش مصنوعی فکر کردم

منم چند روز پیش بیست تومن شارژ شد سیمکارتم بعد پیاماش جوری بود که خودم شارژ کردم

امتحان کردم از سیمکارت های دیگ دیدم پیام انتقال میدن

👻

...

من به ربات و هوش مصنوعی فکر کردممنم چند روز پیش بیست تومن شارژ شد سیمکارتم بعد پیاماش جوری بود که خو ...

این قضیه شارژ خب ممکنه یکی اشتباهی شماره شمارو زده باشه منتقل شده باشه، که دقیقا پیامش جوریه که انگاری خودت شارژ کردی، برا منم قبلا یکی ۲۰ ت شارژ کرده بود، دیگه بعدها خطمو دائمی کردم. ولی خب درمورد ربات و اینا من هیچی تو گوشیم نصب ندارم و استفادشم نمیکنم. واسه همین احتمالا همون هنگ کردن و اینا بوده

تو فکرش نرو تا امشب 😈🤣

🤣 فیلم جوپیتر اسندینگ دیدی؟ یه لحظه خاکستری ها میان یه کاری میکنن و درجا حافظه دختره رو پاک میکنن، بعدا دختره میبینه یه چی تغییر کرده ولی یادش نیست🤣 من به این یهو فکرم رفت خندبدم

🤣 فیلم جوپیتر اسندینگ دیدی؟ یه لحظه خاکستری ها میان یه کاری میکنن و درجا حافظه دختره رو پاک میکنن، ...

وای اره 🤣

اینم میخاستن ببینن خودتی اسکنت بکنن و خدانگهدار عزیزمممم🤣🥲

این قضیه شارژ خب ممکنه یکی اشتباهی شماره شمارو زده باشه منتقل شده باشه، که دقیقا پیامش جوریه که انگا ...

خودم با شماره های دیگ همراه اول و ایرانسل امتحان کردم شماره ای که پول میزنن میوفته واقعا عجیبه

...