2777
2789
عنوان

گوشی یا سیمکارت خودش زنگ زد

333 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها صبحتون بخیر، لطفا هر کی چیزی بابت این قضیه میدونه راهنماییم کنه، ممنون میشم.

سر صبح گوشیم کنارم بود و کسی هم بهش دست نزد، منم حتی ازش استفاده نکردم، یهو دیدم تلفن خونه زنگ میخوره و نگاه کردم دیدم از سمت شماره خط خودمه که توی اون گوشیمه (گوشی اندروید قدیمی، یه خط همراه اول توش ربختم و کاری هم باهاش نمیکنم هیچ اطلاعاتیم نداره توش)، تعجب کردم اومدم درجا اون گوشیمو نگاه کردم و قسمت تماس های اخیرش دیدم اره نوشته که سه دقیقه پیش تماس گرفته با خونه. ترسیدم و گوشیمو رو پرواز گذاشتم و خاموش کردم. زنگ زدم اپراتور همراه اول و مشکلو گفتم اون خطمم گفتم، چک کرد گفت همچین چیزی امکان نداره ک خود سیمکارت یا اپراتور این حرکتو بزنه، و خطمو نگاه کرد گفت اوکیه و دست خودته فقط. و گفت مشکل از گوشیه یا گوشیت دست کسیه. ولی گوشیم کنارم بود و کسی هم بهش دست نزد. روی لینکی چیزی هم نزدم اصلا چون از اون گوشیم کلا استفاده ای نمیکنم.

کسی میدونه چرا اینجوری شده راهنماییم کنین..؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تاچش حساس شده یا گوشیت نرم افزاری خراب شده باگ داده

قفل بود خب گوشیم، باز نشده بود که بگم تاچش گیره. ولی بقیه مواردو نمدونم چون استفاده ای از اون گوشیم ندارم

گوشی من اون هفته هنگ کرده بود بدون اینکه بفهمم داخل کیفم به پنج نفر زنگ زده.گوشیم هنگی نیست اصلانشست ...

قفل بود گوشیت و زنگ زد به بقیه؟ مثلا باز باشه گوشیت و بندازی تو کیف اون لحظه تاچش قاطی کنه و اینا ...؟