2777
2789
عنوان

من نمازمو با قهر میخونم

290 بازدید | 35 پست

اصلا احساس میکنم خدا نیست و علکی نماز میخونم جواب هیچ یک از دعاهامو نداد به این میگن خدا وقتی خودش خوابیده بعد انتظار داره عبادتش کنیم

خدایا..لااقل یکی از آرزوهامو برآورده کن.. معلم آینده بشم

من هیچوقت نخوندم...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم the shack ررو حتما ببینید

نماز واسه خودته نه خدا

یعنی اتصال روحی

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

چندروز پیش دقیقا حال تو رو داشتم گفتم حداقل یک چیزی بگو بدونم حواست هست تا منم این درد و سختی رو تحمل کنم ،چند روز با قهر نماز خوندم یک روز صبح تو خواب یکی بهم گفت تو این دردهایی که میکشی برای اینه که تو زندگی بعدی ،زندگی خوبی داشته باشی و من بلافاصله بعد این جمله بیدار شدم

من نماز میخونم خیلی حس خوبی دارم

اینقدر که خجالت میکشم چیزی بخوام،احساس میکنم حالم رو از بین میبره

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چندروز پیش دقیقا حال تو رو داشتم گفتم حداقل یک چیزی بگو بدونم حواست هست تا منم این درد و سختی رو تح ...

عجیبه ولی خب آدم نمیشه هی مشکل مشکل

خدایا..لااقل یکی از آرزوهامو برآورده کن.. معلم آینده بشم

تو بهتر خدا بهت کمک میکنه تا من من هر چی میخوام ندارم

من خداروشکر هرچی بخوام دارم

چون علاوه بر خواستن از خدا ، صب تا شب دارم تلاش میکنم ! سرکار میرم و میسازم !

خدا قرار نیس کیسه پول بفرسته برام

البته ک برا هرکسی ک بخواد همونم میفرسته طبق چیزی ک خودش گفته و خیلی هامون دیدیم. ک یهو یکی چطور زندگیش زیر و رو شده ب خواست خدا

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!