2777
2789
عنوان

چرا این دنیا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 56 پست
خداوند بسیار رئوف و مهربانه . به ما عقل داده .هوش داده . مگه ما چقدر زنده ایم ؟سختی های ما چیه؟خدا ی ...

قانون باید چیزی باشه که اکثر مردم حداقل اونو بخوان وگرنه میشه دیکتاتوری حالا میخواد دین باشه کشور باشه قاره باشه . گرفتی؟

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو هم با خانواده امتحان کرده هم با پول هم با عشق هم با سلامتی هم با تحصیل و پیشرفت هم با رفاقت

ن دیگه این کم کاری خودتونه تو بعضی مسائل

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

منم حالم خیلی بده با ترس و استرس از خواب ما شدم این چندمین باره که افسردگی رو میکیرم و ذره ذره جونم و میگیره تا درست بشه .منم به خدا گفتم ممیام اونجا ازت شکایت میکنم .دیگه خسته شدمبه خدا .icon

حالا من پسر عموی خودمو میگم . نشسته پاش رو پاش منتظره کار براش جورشه

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

در تایپک ها و جوابای خیلی هاتون هیچ شکی نیست که آخرالزمانه و همه داریم غربال میشیم . الان دوره غرباله قبل آخرالزمانه

سختی ها فقط اینا که گفتین نیست

میشه برام توضیح بدین پس چیا سختیه از نظر شما؟

هرکی عقاید خودشو داره ، چیزیو میگم که قرآن میگه (کاملا طبیعیه که خیلی ها به دین و خدا پشت، و شک میکنن چون مو از ماست داره برداشته میشه. همه میدونیم داره آخرالزمان میشه یکم حداقل گوگل سرچ کنید متوجه بشید چی به چیه نه اینکه بشینید پاروی پا که خودکشی فلان مردن بمان ). قرار بر این چیزا بود برید سرچ کنید امامان و پیشوایان ما با چه چیزها که امتحان نشدن .

اگر الان خودتونو نکشید بالا در گندابی غرق خواهید شد که هیشکی نیس دستتونو بگیره .

بجای اینکه در جستجوی چرا خودکشی گناهه باشید در جستجوی بقیه چیزا هم باشید.