2777
2789
عنوان

چرا این دنیا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا چرت میگن خدا ارحم الراحمینه

ولی با وجود سختی هایی که بهم داده و همه جا راهمو بسته حس نمیکنم همش میگم یا کلا فقط یه آغریننده ساده بوده و اختیاری نداره یا واقعا اونجور که میگن مهربون و اینا نیست

کاربری مال دوتا دوست اسکله💋

استدلالت درحد یه بچه شش ساله ست

چون استدلال های شماهم درحد ی بچه شیرخاره .

وقتی خدا مارو به وجود آورده ،تو قران خودش گفته من بنده ام رو با سختی امتحان میکنم ، کسی که در کار خدای خودش شک کنه یعنی ایمانش در حد یه طناب کاملا پوسیده اس .

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

ولی با وجود سختی هایی که بهم داده و همه جا راهمو بسته حس نمیکنم همش میگم یا کلا فقط یه آغریننده ساده ...

من خیلی ساله ازش میخوام بمیرم و منو بکشه دعاهای دیگمو قبول میکنه ولی اینو نه خسته شدم

چون استدلال های شماهم درحد ی بچه شیرخاره .وقتی خدا مارو به وجود آورده ،تو قران خودش گفته من بنده ام ...

وقت. خوابته گلم

با این حرفا عرب ملخ خور ۱۰۰۰ سال پیشو میشد قانع کرد ولی انسان الانو نه . 😂

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
حاضر نیستیم ولی اگه کشت دوست نداریم تو رنج عذاب باشه بعدش

خداوند بسیار رئوف و مهربانه . به ما عقل داده .هوش داده . مگه ما چقدر زنده ایم ؟سختی های ما چیه؟

خدا یکی رو با سلامتی امتحان میکنه یکی رو با مال یکی رو با جان عزیز.

وقتی میخاد طرف خودکشی کنه یادش بیاره که خدا حرام کرده خودکشی رو .

به هر حال همین ایران یا کشورای دیگه که توش زندگی میکنیم هزارو یک قانون و ممانعت داره(اینم یکی از قانون های کسی که شمارو خلق کرده.)

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

خداوند بسیار رئوف و مهربانه . به ما عقل داده .هوش داده . مگه ما چقدر زنده ایم ؟سختی های ما چیه؟خدا ی ...

منو هم با خانواده امتحان کرده هم با پول هم با عشق هم با سلامتی هم با تحصیل و پیشرفت هم با رفاقت

کاربری مال دوتا دوست اسکله💋