2777
2789
عنوان

آخه شما بگین مقصر بی آبرویی خانوادم من باید باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 72 پست
قربون دلت بشمممممم🫂🥲فداسرت حق بده باباها معمولا فکر های سنتی دارن درست میشه تو هم خدایی داری ی مدت ...

خدا نکنه عزیزم

ممنون بابت آرامشت انشالله خدا حواسش همیشه بهت باشه

اره مگه اینکه سوژه جدید از کار اینا بدتر باشه

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

من اصلا با مامانم در ارتباط نیستم در حد یه زنگ در هفته اونم شاید نه ... مامانم به من ظلم کرد منو تو ...

ببخشید ولی مشکلت ریشه دار تر از ازدواج یا حتی اون آدمه!

نمیدونم احساس خلا میکنی،احساس درموندگی،بی پناهی یا هرچی

ولی باید بدونی ضعیف نشون بدی خودتو بقیه اجازه میدن بخودشون ک تحقیرت کنن یا قضاوتت کنن

اول مشکلت بیرونیت رو حل کن،تو ارتباطت دنبال آدم درستش بگرد

کسی ک ازدواجو بی آبرویی ندونه!

لازمم نیست کل اطلاعات زندگیتو بدونن،مادرت ازدواج مجدد کرده،حالا با هر کی،،شرعا،عرفا،قانونا،اخلاقا هیچ اشکالی نداره

دوم مشکل درونیت,با خودت با مادرت ب صلح برس

خودت متاهلی،یه بارم پای درددل مادرت بشین،یبارم سختیا رو از زبون اون بشنو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تو ربطی نداره خودتو اذیت نکن به خاطر اشتباه بقیه💔

کاش بقیه بفهمنicon

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

وایمامانت چه کار اشتباهی کرده چقد حرف برای خودش تراشیدهنمیتونی رابطه تو کم یا قطع کنییا اصلا درباره ...

مامانم کلا منو بخاطر اون ول کرد... فامیل که هیچی نمیگن ...من اصلا تا حالا اون مرده رو ندیده بودم خودمم نمیدونستم با من نسبتی داره.. خدایا خودت کمکم کن از پس این مشکلات بر بیام

قبول کن که ما خیلی وقتا تاوانکار بقیه رو میدیم.مثلا دختری که پدرش معتاده یا روانیه ،خواستگار نداره ، ...

جایی که قراره کار کنم جای کوچیکیه...قبولش کردم ولی این عادلانه نیست

ظاهرتو حفظ کن بقیه سو استفاده نکنن خودت کم کم آروم میشی

امیدارم

اره چون پدرم سنش زیاد بود ... شاید باورت نشه من اصلا تا حالا خونواده بابامو ندیده بودم حتی اینو ... ...

پدرت فوت شده و مادرت ازدواج کرده با پسر عموت که سنش از مادرت هم بیشتر ؟ حالا من فکر کردم بچست شوهرش بعد به این میگی بی ابرویی ؟ و دوستاتم رفتن ؟

ببخشید ولی دیگه هم مغز دوستات پوسیدست هم خودت

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

شاید واکنش بد نشون دادی بی توجه شده به شما

من فقط نمیخواستم با اون ازدواج کنه ... ازدواج اون مربوط به من و زندگی منم میشد

به دوست آشنا چه ربطی داره غلط میکنن اصلا نظر میدن

با اعتماد بنفس و قوی وایستا جلوشون دلش خواسته ازدواج کرده ببخشیدا خراب نشده که😑😏

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

من فقط نمیخواستم با اون ازدواج کنه ... ازدواج اون مربوط به من و زندگی منم میشد

حالا که شده کاش نمیشد ولی بازم نباید بزاری کسی دخالت یا قضاوت کنه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

ببخشید ولی مشکلت ریشه دار تر از ازدواج یا حتی اون آدمه!نمیدونم احساس خلا میکنی،احساس درموندگی،بی پنا ...

آره یه آدم تنهام که خودش تو این سن کلی بار رو دوششه... کسی که خودش باید جهیزیه رو جور کنه کلا انگار یتیمم... از قضاوت بقیه میترسم ... من اصلا به ظاهر ضعف نشون نمیدم ... حتی شده یه نفر بهم گفت مامانت کار اشتباهی کرده ولی من در جواب گفتم کسی از دل کسی خبر نداره ولی از درون داغونم ...

پدرت فوت شده و مادرت ازدواج کرده با پسر عموت که سنش از مادرت هم بیشتر ؟ حالا من فکر کردم بچست شوهرش ...

حس میکنم همه یه طور خاصی بهم نگاه میکنن ... کار مامانم اشتباه بوده واقعا ... نمیدونم خستم دلم میخواد یا من فراموشی بگیرم یا همه

حس میکنم همه یه طور خاصی بهم نگاه میکنن ... کار مامانم اشتباه بوده واقعا ... نمیدونم خستم دلم میخواد ...

عزیزم چی اشتباه بود اخه ؟

چیکار میکرد ؟ بعضیا بدون همدم نمیتونن ادامه بدن خرج زندگی امون اپم رو میبره تنهایی وقتی زن هنوز جوون هم باشه بدتره از صد تا درد حقش بوده ازدواج کنه بخدا که من فکر کردم پسر عموت هم سن خودته برا همین خجالت میکشی وگرنه وقتی از مامانت بزرگ تره چه عیبی داره طرف شوهرش میمیره میره زن برادرشوهرش میشه بقیه بی جا میکنن بد نگاه کنن

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

به دوست آشنا چه ربطی داره غلط میکنن اصلا نظر میدن با اعتماد بنفس و قوی وایستا جلوشون دلش خواسته ازدو ...

چیبگم کاش بقیه مثل شما فکر کنن ...تو ظاهر اوکیم ولی از درون نه

حالا که شده کاش نمیشد ولی بازم نباید بزاری کسی دخالت یا قضاوت کنه

نه نمیزارم ....ولی این حق من نبود