2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 130 پست
عزیزم اگه این بی مهریت باعث دعوا و جدال تو خونه میشه و به هر طریقی به دخترت اسیب میرسونه بنظرم باید ...

بله به اینم فک میکنم تو روحیش تاثیر منفی میزاره البته من بجای مجادله بیشتر فرار میکنم ازش تا کمتر حرف بزنم باهاش

عزیزم تقصیر تو نیوده

شوهرتم تقصیرنداره دست خودش نیست

الان نمیشه برگشت عقب

چاره اینه به ویژگیهای مثبتش فک کنی و تمرکزتو از قیافش برداری

خیلی سخته میدونم 😔

ولی خیلیا با قیافه خوب خون به جیگر زن و بچه شون میکنن باز خوبه شوهرت اخلاقش خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجی حالا من دلم نمیخاد که دیگه ازدواج کنم اگه هم جدا بشم ازدواج نمیکنم میخام تموم وقتم برا بچم باش ...

ببین یه موقع خدا همه چیو تو وجود یکی نمیزاره

خدایی اگه همسرت خوبه تو هم یه کم محبتتو زیاد کن

خب اگه لاغره بفرستش باشگاه

اگه قدش کوتاس باور کن بیشتر ایرانیها قد کوتاهن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

یکی از دوستام با این تفکر که سنتی ازدواج کرده و خانوادهش باعثشن ،پیش رفت به همسرشم خیانت کرد همین تفکرات باعث خیانت به همسرش شد ، زندگی ساکت و بی حاشیه اشو زهرمار کرد

اون یارو که باهاش افتاد ، دست اخر زیر حرفهاش زد برا ازدواج مجدد باهاش

اگه زندگیت خوب و ساکته ، جای این افکار ، خودتو دو تایم مشغول کار کرد به همسرت بیشتر نزدیک شو و وقت بذار ، همه اینا از سرت پاک میشن مطمئن باش

اون بیرون هیچ خبری نیس زندگیتو خراب نکن عاقل باش

یکی از دوستام با این تفکر که سنتی ازدواج کرده و خانوادهش باعثشن ،پیش رفت به همسرشم خیانت کرد همین تف ...

اون بیرون مگه قرار خبری باشه من منتظر هیچ خبری نیستم فقط میخام ازین هم فکر و خیال در بیام و تا زمانی که تو این زندگی با این مرد هستم غمگینم اما اگه اون نباشه لاقل از فکرو خیال میام بیرون و با بچم خوش میگذرونم برا من مهم نیس که بعدش مرد دیگه ای بیاد تو زندگیم یا نه من یه بچه دارم اونو قربانی هوس خودم نمیکنم