2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 130 پست
عزیزم شما همین الانم تفکرتون بچگانه استیعنی چی بچه بیارم زندگیم شاد تر بشه ؟!اول باید زندگی شادی داش ...

خب من با حرف های یه آدم عاقل یه دکتر مشاور متوجه شدم من اشتباه کردم ولی به اینم فک کن فشار هایی که ازبیرون بهم وارد میشد میگفتن همش بچه بیار

من برا جوونهای وطنم که چند هفته پیش پرپر شدن خون گریه کردم دیگه ذهنم به کشورای اون طرف نمیرسه

اینستاگرام رو کاش تحریم کنیم خیلی دشمن از اون سمت با اخبار فیک در ایران آشوب میسازه و اعتشاشگران رو کوک میکنه

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برا جوونهای وطنم که چند هفته پیش پرپر شدن خون گریه کردم دیگه ذهنم به کشورای اون طرف نمیرسه

منم چندبار گریه کردم وقتی از صداوسیما خانواده هاشون رو نشون میده

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خب من با حرف های یه آدم عاقل یه دکتر مشاور متوجه شدم من اشتباه کردم ولی به اینم فک کن فشار هایی که ا ...

متوجه ام عزیزم

مشخصه ک تصمیم گیرنده تنها شما نبودین و بازم مثل ماجرای ازدواجتون تحت تاثیر محیط قرار گرفتین و حتی شاید واسه فرار از پذیرش همسرتون ترجیح دادین ی مدت درگیر بچه بشید

شما گه تو پروفایلتان عکس یه دونه مظلوم هم نزدی، باز من یه دونه مظلوم رو یاد کردم.....خدا ناکام کنه ا ...

اخه یدونه مظلوم که نبوده، یکیشون رو بزنم بقیشون چی،،، شماها عرب پرستید جوونای مثل دست گلمون رفتن اونوقت نشستید برا عربا گریه و زاری میکنید، بعد هم اینائی که کشته شدن اکثرشون خائن نبودن فقط به وضعیت تورم اعتراض داشتن همین

کلا شما خوبید ببخشید

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اینستاگرام رو کاش تحریم کنیم خیلی دشمن از اون سمت با اخبار فیک در ایران آشوب میسازه و اعتشاشگران رو ...

برو بابا خدا شفای عاجل نصیبت کنه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اخه یدونه مظلوم که نبوده، یکیشون رو بزنم بقیشون چی،،، شماها عرب پرستید جوونای مثل دست گلمون رفتن اون ...

نژادپرستی ممنوع.

انسانیت مرز نداره.

تو که عکس یدونه مظلوم رو نزدی پس اصلا حق نداری بمن از اینجهت تذکر بدی. چون من باز از یکیشون یاد کروم.

متوجه ام عزیزم مشخصه ک تصمیم گیرنده تنها شما نبودین و بازم مثل ماجرای ازدواجتون تحت تاثیر محیط قرار ...

آفرین واقعن همین بوده حالا که فک میکنم احتمالا من چن سال پیش یکی از دلیلم این بود که از فکر شوهرم در بیام خاستم درگیر بچه بشم

برو بابا خدا شفای عاجل نصیبت کنه

همچنین

نژادپرستی ممنوع.انسانیت مرز نداره.تو که عکس یدونه مظلوم رو نزدی پس اصلا حق نداری بمن از اینجهت تذکر ...

جنابعالی از یه فرد غیر ایرانی یاد کردید،، همین

من دلم نمیاد فقط عکس یکیشون رو بزنم وقتی اونقدر زیادن

نمیدونم ولی ادامه دادنش برام سخته هم دارم خودم اذیت میشم هم همسر و دخترم هم قطعا آسیب میبینه اما شما ...

اینجور راهکارا رو جدی نگیر شما

هرچقدرم سخت باشه آدم وقتی یه طفل بی گناه رو وارد این دنیای غریب میکنه، در قبالش خیلی جدی مسئوله و حق نداره اون طفل معصومو از داشتن خونواده محروم کنه! اگه هم میخواستین جدا شین چهار پنج سال فرصت داشتی نه حالا که یه بچه دو ساله داری