2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 130 پست
عزیزممم یعنی از همون اول تا الان محبت هاش توجه هاش مهربون بودناش باعث نشده یکم دلت گرم بشه بهش؟!

از لحاظ رفتار و اخلاق خیلی خوبه برا همین تصمیم گرفتم بپذیرم و خودمو عاشقش کنم اما انگار قلق این دل دس من نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ رفتار و اخلاق خیلی خوبه برا همین تصمیم گرفتم بپذیرم و خودمو عاشقش کنم اما انگار قلق این دل د ...

رفتار و اخلاقش باعث نشده قیافش واست قابل تحمل بشه؟!

چرااا خوشت نمیاد ازش ؟!

چی دوست داشتی و چقدر با انتظارت فاصله داره!؟

رفتار و اخلاقش باعث نشده قیافش واست قابل تحمل بشه؟!چرااا خوشت نمیاد ازش ؟!چی دوست داشتی و چقدر با ان ...

تقریبا زمین تا آسمان فرق داره رفتار و اخلاقش خوبه اما به تنهایی کافی نیس

عزیزم ازدواجت باخانوادت بود ولی بچه اوردنت باخودت ادم از کسی که دوسش نداره نباید بیاره

حالا که شده و همه چی خوبه ناشکری نکن قدر زندگیتو بدون فکر کن طلاق گرفتی فردای بعد طلاق با یه دختر بچه زندگیت چه طوره؟

تقریبا زمین تا آسمان فرق داره رفتار و اخلاقش خوبه اما به تنهایی کافی نیس

درک میکنم و حق و به تو میدم 🫂

شجاع باش و کاری ک فکر میکنی درست و بعدا پشیمون نمیشی رو انجام بده

بنظرم اگه خرجی میده و باهات مهربونه، بیخیال این افکار شو.

به قول خالم ،شوهرو نمیشه برد جمعه بازار عوض کرد که، بعضی مواقع باید به زور ادامه داد

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

درک میکنم و حق و به تو میدم 🫂شجاع باش و کاری ک فکر میکنی درست و بعدا پشیمون نمیشی رو انجام بده

ممنونم چقد قلبم آروم میشه وقتی میشنونم من هم حقی دارم و گناهکار نیستم

عزیزم ازدواجت باخانوادت بود ولی بچه اوردنت باخودت ادم از کسی که دوسش نداره نباید بیارهحالا که شده و ...

بنظرت اگه همه چی خوب بود من حاضر میشوم چنین تایپک بزارم اینجا

ممنونم چقد قلبم آروم میشه وقتی میشنونم من هم حقی دارم و گناهکار نیستم

عزیزم شما بی تقصیر نیستن ولی مقصر اصلی هم نیستی

همین ک تلاشتو واسه پذیرش همسرت کردی عالیه☘️🫶

نتیجش مهم نیست مهمه این تو تلاش کردی و پیش خودت شرمنده نیستی

بازم حتما با ی مشاور باتجربه صحبت کن و گارد نداشته باش نسبت به ظاهر همسرت

تواین همه کشته فقط یه دختر به چشمتون اومد، ولله صحرای کربلا تو ایران اتفاق افتاد، باشه کلا حق با شما ...

شما گه تو پروفایلتان عکس یه دونه مظلوم هم نزدی، باز من یه دونه مظلوم رو یاد کردم.....

خدا ناکام کنه اعتشاشگران و اختلاسگران و خائنین را

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم