2777
2789

میخوتم تو تابستون بخرم چقدر میشه گرمی ۴۰ تومن ؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

منم دو ماه پیش هم نمیشه طلا خریدم گرمی ۱۲ و ۳۵۰ خساب کرد باهام دست دوم ۹۸ میلیون ۸ گرم خریدم تقریبا ...

🥺من که ۲۵گرم طلا فروختم برای ماشین .ماشین هم داره میره بالا قیمتش از هر طرف رونده و موندم .نمیدونم چکاررکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوتم تو تابستون بخرم چقدر میشه گرمی ۴۰ تومن ؟؟

کمه روزی دو میلیون میاد روش 😂 فک کنم 160 بشه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

الان بنظرتون بخریم تا پولمون بی ارزش نشه یا دوباره میاد رو ۱۸ یا ۱۹؟

بنظر من الان یهویی خییییلی رف بالا احتمال داره ریزش کنه بیاد رو ۱۸

ولی بازم هجده زیادع چخبره

بابا دوماه پیش طلا یازده م بود

حتی اگه واسه بلند مدت بخوایم؟

بلند مدت هرموقع بخری اوکیه ولی خب یهو دیدی جنگ شد طلا گرون شد یا برعکس روال عادی بود بعد عید ارزون تر شد.

نمیشه حساب کرد ولی اصلا برای حداقل ۳ سال دیگه میخوای بخر