توی دانشگاه یک همکلاسی دارم که خب چون درسش زیاد خوب نبود یکم عقب افتاده و الان دیگه کلاسامون با هم نیست شاید مثلا هر ماه یکبار توی محوطه ای جایی ببینمش بعد ایشون یک پسرعمه داره که رشته دیگه ای درس میخونه ، پسرعمه اش از اول دانشگاه ما نبود و انتقالی گرفت اومد اینجا
همسن هم هستیم من روز اول فکر کردم کوچیک تر از ماست و خلاصه دوستم گفت فلانی پسرعممه ، گاهی ایشون رو توی محوطه میدیدم سرتکون میداد و سلام میکرد منم زیرلب سلام میکردم رد میشدم ، توی اینستا بهم درخواست داد . هرچییی استوری حتی از نظر خودم الکی بود میزاشتم ، سریع ریپ میزد و بالاخره یک چی میگفت منم با یک جواب کوتاه یا یک لایک سریع تمومش میکردم.
بعد چند مدت توی دانشگاه رفتارش تغییر کرده ، تا منو میبینه با یک لبخند 😁اینطوری بهم نگاه میکنه و سلام میکنه حتی اگه از دستی رومو کنم اونور میاد میچرخه که چشم تو چشم بشیم سلام کنه . اون روز اومده جلو منو صدا کرده میگه دخترعمه ام کلاساشو شرکت میکنه ؟ غیبت نداره ؟ حذف نشده؟ منم گفتم نمیدونم باهاش کلاسی ندارم و سریع پیچوندم رفتم بعدم همون روز انفالوش کردم دوباره بعد چند روز درخواست داده که منو فالو کنه
بنظرتون الان این آقا پسر روی من کراشع؟🤐