2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم

307 بازدید | 27 پست

حالم بده کیا شوهرشون اذیتشون میکنه

اونایی که بچه دارن که تکلیفشون مشخصه اونایی که بچه ندارن چرا میمونن؟ شاید چون خانواده حمایت نمیکنه برگردن ینی خانوادشون نمیزارن برگردن؟

وابستگی عاطفی چقدر عذاب آوره .. دلم میخاد همه ی زنای تو بند استارت و مثل اسب از توی استبلشون فراری بدم و در بیارم

زندگی میکنین به چه امید؟ به چه غیمت اصلا اینده براتون مهم هست یا نه؟

من وقتی قهرم خونه مامانمم یه جور تو عذابم دلم تنگ میشه همش یاد قربون صدقه هاش میوفتم پیش خودشم که یجور دیگه تو عذابم هرشب کابوس میبینم یه هفته میشه .ولی تزیف نمیکنم ب کسی...دیشب خواب دیدم دارم تیکه تیکه بدنارو جم میکنم خونشونو میخورم ینی انگار وادارم کرده بود یکی اینکارو کنم .همه جا خونی بود دهن منم خونی و من یه روانی بودم تویه خوابم .هرشب ازین خوابا میبینم

شوهرمم پا به پای من میخابه تا لنگ ظهر خوابه تا سه هرروز

خوابه .دو سه ظهر بیدار میشیم .دو روز در میون یه روز در میونم غروب شیش و هفت به بعد میره مسافر میزنه اسنپ ...

درامدمشم به من ربطی نداره نه پول میده بهم مثل شوهرای شما نه میزاره خودم برم سرکار .داغونم خیلی محدود کرده

دلم میخاد برم دوست پیدا کنم کلی واسه خودم امشب الهام رفیقمو از بلاک دراوردم .اونم وادارم کرده بود بلاک کنم

اونوقت خودش قایمکی رفیق بازی میکنه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. خدا همه مونو ببخشه و برگردیم به رعایت شرع و نماز.

چقدر تاثیر میزاره تاثیر مثبت در زندگی ها، و چقدر مشکلات بلاک میشن

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دخترا باید اول مستقل شن با درس شغل و ..بعد ازدواج کنن راه دیگه ای نیست چون دیگه رو مهریه ام نمیتونید ...

پارتنر من میگ مهم نیس قبول بشی امسال یانه فوقش بعدازدواج باز میخونی تلاشتو میکنی...نمیدونم میخاد دلداریم بده یا جدی میگ...البته ک نزدیک ۲سال باهمیم و خانوادها میدونن مارو قصدمون جدیه

عزیزم من نمیدونم چند سالتونه اما ی سری از تجربیات و اطلاعات خودم بهتون میگم

زیاد نباید به حرف مردا گوش کرد و به حرفشون عمل کرد.

اگه شوهر سخت گیر و بداخلاقی دارین به زبون بگین باشه اما پشت سر کار خودتونو انجام بدین اگه فهمید و ناراحت شد اصلا براتون مهم نباشه کم نیارید پیشش

اونجور که خودتون دوست دارین عمل کنید نمیگم بی فکری کنید اما تو کل زندگی روش خودتونو پیش ببرین و با خواسته هاش عوض نشید

برای کار اگه باهاش صحبت کردین که از وضع مالیتون راضی نیستین و هیچ اهمیتی نداده شما هم اهمیتی ندین و برین جایی مشغول به کار بشین ی مدت و سخت و سفت سر تصمیمتون وایسین حتی اگه کتک کاری شد که ان شالله نشه تا همسرتون شیرفهم بشه وضع واقعا افتضاحه

در کل زیاد نباید مردا رو تحویل گرفت و هرچی گفتن بگی چشم بیشتر باید با روش و سبک خودت زندگی کنی و هر خواسته ای که داری رک و بی پرده بهشون بگی اصلا هم برات مهم نباشه که ناراحت میشن باید مثل خودشون رفتار کنید . سر تصمیما و حرفاتونم وایسین به هرقیمتی که شده بزارید متوجه بشه که نمیتونه شمارو کنترل کنه مرد ها اگه خانوم هارو کنترل کنن خیلی عذابشون میدن نمیگم اجازه نگیرید یا اطلاع ندید منظورم اینه روابطتون با دوستان و خانواده حفظ کنید زندگی و تصمیماتتون ی سریاش مستقل باشه تا حد امکان خیلی وابسته نباشید. درک میکنم که ممکنه افسرده باشید و بخاطر جنگ و جدال حوصله سفت وایسادن نداشته باشید اما باور کنید ما خانوم ها هستیم که به شوهرامون میفهمونیم چجوری با ما رفتار کنند.

۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ 🖤💔 ۱۹ دی ماه با شنیدن صدای گ.ل.وله مردم اما هنووووز نفس میکشم ... ایران مادر ، برای بچه هات دعا کن اونا دنبال ی روز خوش میگردن ی نون حلال ی دل خوشی عمیق تو برامون دعا کن ... شرمنده ام که زندم...اندوهی عمیق،خشمی فروخورده... فکر میکنم خدا هم مارو فراموش کرده😔😔

پارتنر من میگ مهم نیس قبول بشی امسال یانه فوقش بعدازدواج باز میخونی تلاشتو میکنی...نمیدونم میخاد دلد ...

اومدیمو اجازه نداد بعد ازدواج هشتاد درصد نمیتونن ادامه بدن و فقط دختر خانم ضرر میکنه چون مرد شغل زندگی آینده خودشو داره اون دختره ک وابسته هست و آینده اش به باد میره

مث دوستم ک ازدواج کرد شوهرش اول گفت دانشگاه اکی بعد نذاشت بخونه بعد هشت نه سالم با یه بچه ولش کرد رفت با یه دختر هجده ساله دیگه و گفت تو دیگه پیر شدی تورو نمیخوام و این بنده خدا ن شغلی داشت نه مدرکی مجبور بود خونه های مردم کار نظافت کنه

متاهل من و دخترم شما همه

هرروز نخوابید تا لنگ ظهر سعی کنید زودتر بیدار بشید و همسرتونو بیدار کنید بفرستید بره سرکار یا اگه بیدارش کنید دعواتون میکنه بیدار بشید کارای شخصی و خونه رو با سرو صدا ترجیحا انجام بدین تا بیدار بشه سرو صدا در حد همون کار کردن نه از روی لجبازی یا حرص و ... همش بهش بگید که از وضع مالی راضی نیستین

۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ 🖤💔 ۱۹ دی ماه با شنیدن صدای گ.ل.وله مردم اما هنووووز نفس میکشم ... ایران مادر ، برای بچه هات دعا کن اونا دنبال ی روز خوش میگردن ی نون حلال ی دل خوشی عمیق تو برامون دعا کن ... شرمنده ام که زندم...اندوهی عمیق،خشمی فروخورده... فکر میکنم خدا هم مارو فراموش کرده😔😔

اومدیمو اجازه نداد بعد ازدواج هشتاد درصد نمیتونن ادامه بدن و فقط دختر خانم ضرر میکنه چون مرد شغل زند ...

اخه همین ادم بمن گف رشتت خوب نیستو باز کنکور بده تو درست خوبه بهت میاد دکتر یا معلم بشی یا هی پرستار انقدر یهم گف ک راضی شدم باز بخونم واسه کنکور ..رشتمم مهندسی پزشکی بود..ینی میگم فکرش اینه زن باید کارمند باشه

اخه همین ادم بمن گف رشتت خوب نیستو باز کنکور بده تو درست خوبه بهت میاد دکتر یا معلم بشی یا هی پرستار ...

امیدوارم اینجوری باشه ولی خب فعلا دوست بمونید درس بخونید دوستت داشته باشع پات میمونه و شک نکن انتخابای بهتری میاد سر راهت تو دانشگاه

متاهل من و دخترم شما همه