2777
2789
عنوان

پسر خالم گند زده به کل خونمون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 43 پست
ای وای خاک به سرم خدا نکنه دلم ریخت به قران😭خدانکنه فردا صبح میرم خونه مامانم میگم دیگهام نزار بیار ...

خدا نکنه من خوندم بدنم لرزید خداروشکر برداشتم اشتباه بود.برام سواله چرا آثارش رو پاک نکرده؟

خدا نکنه من خوندم بدنم لرزید خداروشکر برداشتم اشتباه بود.برام سواله چرا آثارش رو پاک نکرده؟

بخدا نمیدونم

خیلی بچهی کثیف و شلختهایه

بالاترم گفتم تو غذا خوردن و تو همهچی

مثلا کلاب به روتون سرویس هم که رفته بود خیلی مثیف کرده بود در حالی که داداشم با اینکه کوچیکتر هم هست هر دفعه میره قشنگ تمیز میکنه همه جارو

با افتابه که گذاشتم کنار توالت اب میریزه بعد دمپاییو صاف ویزاره دستاشم خشک میکنه با دستمال

ایشون رفته بود گند زده بود دمپاییو پرت کرده بود

شاید از شلختگیش بود

البته جعبه دستمال رو فقط تو ظاهر گذاشته بود

دستمالای استفاده شده رو فرو کرده بود کنار تخت منتها چون من روتختیو برداشتم همه ریختن بیرون

رو تختی لک شده بود

لباساشم چون عجلهای بعد صبحونه بردم فکر کنم یادش رفت برداره

چون قبلش گفت کیسه بده بزارم لباسامو گفتم اول بیا صبحونه بخور بعد بهت میدم که مامانم زنگ زد طاها کلاس داره سریع بردمشون

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیدونمخیلی بچهی کثیف و شلختهایه بالاترم گفتم تو غذا خوردن و تو همهچیمثلا کلاب به روتون سرویس ه ...

خداروشکر که از رو شلختگیش بوده والا اگه اونقدر پررو باشه که مهم نباشه ترسناکتره

خداروشکر که از رو شلختگیش بوده والا اگه اونقدر پررو باشه که مهم نباشه ترسناکتره

اره میفهمم

الانم خیلییی برام ترسناک بود

بخدا چند ساعت تو شوک بودم

همسرم از سرکار اومد گفت چرا رنگت پریده گفتم هیچی

ولی خیلیی اذیت شدم

فردا برم پیش مادرم تمام تنم یخ کرده الان

مراقب برادرت باشه مخصوصا این که میگی ساده اس

آخه من چجوری مراقب باشم

من خودم ازدواج کردم

مامانمم هرچی منو خواهرم میگیم نزار ابوالفضل بیاد میگه بچه آبجیمه گناه دارع

پدرمم۹ سال شد که عمرشو دادع به شما

دیگه موندم بخدا

خیلی داداشمو دوست دارم بخدا خیلیییی تو فکرشم بچهایه که از ۳ سالگی پدر نداشته مادرم همه کار براش کرده

کلی کلاس فرستادش که ذهنشو مشغول کنه و نزاره زود بلوغش برسه و خیلیی معدبه با اینکه ۱۲ سالشع تا بحال هیچ بی ادبی کسی ازش ندیده

میترسم بهچخاطر این اتفاق یه دفعه بچه نابود بشه

ولی مادرم اهمیت نمیده فکر میکنه همه مثل خودش رو تربیت حساسن

فکر میکنه پسرخالم مثل داداشمه

آخه من چجوری مراقب باشم من خودم ازدواج کردممامانمم هرچی منو خواهرم میگیم نزار ابوالفضل بیاد میگه بچه ...

با مادرتون جدی صحبت کنید و عواقب رو توضیح بدید.تو رو خدا کوتاه نیا.من خودم پسر نوجوان دارم باید همه جوره حواسمون بهشون باشه رفته رفته هم تاثیر پذیریشون از همسالانشون بیشتر میشه

با مادرتون جدی صحبت کنید و عواقب رو توضیح بدید.تو رو خدا کوتاه نیا.من خودم پسر نوجوان دارم باید همه ...

چشم اصلا خواب به چشمام نیومده تا الان (:

ببخشید اینو میگمچرا درو بسته بودن؟عجیبه بنظرم

نمیدونم

منتها سره شب که بچه ها رفتن بخوابن حدودا چهل دیقه از دراز کشیدنشون گذشته بود من رفتم سرویس بهداشتی یه سرم تو اتاق زدم که اگر پتو روشون نیست بپوشونم سرما نخورن

دیدم داداشم طفلکی بیهوش شده از خستگی اما پسرخالم توی گوشی بود

ازشم پرسیدم نمیخوای بخوابی؟ دیر وقته ها

اونم برگشت بهم گفت میخوابم حالا

همین

دوباره چند ساعت بعد که رفتم تا آشپزخونه دیدم در بستس

من که ارتباطی ندارم باهاش بخاطر اصرار داداشم اینکارو کردم نگران داداشمم اون خیلییی پاک و پسر مودب و ...

یعنی جلو چشم داداشت اینکارو کرده؟؟ جلوشو بگیر نزار روی بچه باز شه. چهارده ساله بچه نیست. نوجوانه بهش بفهمون جلو داداشت هرکاریو نکنه یا هرحرفیو به زبون نیاره. به مامانت بگو.تو مسئول اون نیستی ولی مسئول برادرت قطعا هستی. اون پسر هم پدر داره هم مادر. شما هیچ وظیفه ای ندارین که بخاطر دلسوزی روی بچه ی خودتونم باز کنین. به مامانت بگو شب جاشونو تو پذیرایی یا پیش خودشون بندازه و اصلا داداشتو تنها نزاره باهاش و اگه تو اتاق هم باشن بهوای بازی بره بهشون هی سر بزنه تا خالت بیاد ببردش و دیگه نزارین بیاد. بره خونه ی عمه عموهاش.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

نمیدونممنتها سره شب که بچه ها رفتن بخوابن حدودا چهل دیقه از دراز کشیدنشون گذشته بود من رفتم سرویس به ...

چی بگم

انشالله اتفاقی نبوده بینشون

شایدم پسر خالتون با خودش مشغول شد

نمیخواست کسی وارد شه

هرچی هست خیلی مراقب باشید

مراقب آبروش هم باشید

بجه س .

تو فامیل پخش نشه

یعنی جلو چشم داداشت اینکارو کرده؟؟ جلوشو بگیر نزار روی بچه باز شه. چهارده ساله بچه نیست. نوجوانه ب ...

نمیدونم چی بگم عزیز

منتها من سر شب رفتم سرویس

حدودا چهل دیقه بعد از اینکه رفتیم بخوابیم و چراغارو خاموش کردیم

من عادت دارم تا ۲.۳ شبا بیدارم و تو گوشی

رفتم بعد سرویس روشون اگر پتو نیست بکشم دیدم داداشم خوابه خوابه طفلک

ولی ابوالفضل بیدار بود گفتم نمیخوابی گفت میخوابم حالا

دفعه بعدی رفتم از اتاق خواب بیرون دیدم در بستس

مطمئنم داداشم خواب بوده

اره میرم به مادرم میگم

منم خیلی نگران طاها شدم

دعا کنید پدر مادرش راهو درست کنن

چی بگمانشالله اتفاقی نبوده بینشون شایدم پسر خالتون با خودش مشغول شدنمیخواست کسی وارد شههرچی هست خیلی ...

اره عزیز مطمئنم داداشم خواب بود

چون داداشم روزا خیلییی پر جنب و جوشه و کلا از این بچه هاس که سرشو نزاشته خوابش میبره