2777
2789
عنوان

تا چه حد در مورد گذشتتون با همسرتون صادقید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست
منم همینو میگم اما دارم اذیت میشم چون من از اون ادم گذشته خیلی فاصله گرفتم اصلا انگار اون یکی دیگه ب ...

هیچی عزیزم نگو

لازم نیست همه چیو بگی مگه چیز خیلی ضروری که نگفتنش به زندگی فعلیت اسیب میزنه

اشتباهات گذشتت مال گذشتته حالا یه خطایی کردی باید باهاش گند بزنی به ایندت

نه چرا باید به کسی که هنوز به این درک نرسیده آدما نمی تونن تو گذشته تمام و کمال به کسی که هنوز نیومده متعهد باشن همه چی رو واضح گفت.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن نگوفکر میکنی صداقته ولی داری آتو میدی دستش و سرد میشه ازتاگه میخواستی بگی قبل ازدواجمیگفتی الانم ...

اینجوری نبوده که ندونسته و نشناخته با من ازدواج کرده باشه میدونه اما میخواد خیلی دقیق تر بدونه

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔
والا اون اوایل بهش گفته بودم که من نمیتونم ازدواج کنم چون کسی ته قلبم وجود داره و با ازدواج اون ...

خیلی آدم شریفی هستش مهم اینه که بهش حتی تو ذهنت هم وفا دار باشی من بودم نمیتونستم بپذیرم البته من مال نطام قدیمم

اینجوری نبوده که ندونسته و نشناخته با من ازدواج کرده باشه میدونه اما میخواد خیلی دقیق تر بدونه

این دنبال یه آتویی هست که نباید بدی دستش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هیچی عزیزم نگو لازم نیست همه چیو بگی مگه چیز خیلی ضروری که نگفتنش به زندگی فعلیت اسیب میزنهاشتباهات ...

خستم خیلی

اگه حرف نزنم که هر چند وقت یه بار اعصاب خردی درست میشه،اگه حرف بزنم با شناختی که دارم میدونم که دیگه به آخر میرسیم

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔