2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا موافقم ۲۲میلیارد مهریمو بده بره هزارتا بگیره نوش جونش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
حالا چرا اینقد فشاری شدی ؟ چرا میگی امثال شماهاهیچوقت اهل اینکارا نبودم و نیستم صیغه مال بیشرفاستو پ ...

فشاری شدن که کاره شماست ما شاگردی میکنیم

دو ترم رفتی حقوق خوندی جو گیر شدی قانون قانون میکنی

اگه بدونی که شک دارم بدونی غریزه جنسی هم جزو احساسات به حساب میاد نه عقل

پس قانون با هوس یسری الولت کاری نداره مهریه زن اول رو از حلقوم خوده اون مرتیکه

و الخصوص خانواده به درد نخورشون با این موجود بی مصرفی که وارد جامعه کردن میکشه بیرون

مرد ازدواج میکنه که باعفت بمونه؟ پس لابد زنا ازدواجشون واسه بی عفت شدنه

چه خوشبینانه چه بدبینانه تقاص کارشو هم این دنیا هم اون دنیا پس میده

در ضمن بیشرف اونیه که میره زن دوم میگیره نه اونی که صیغه میکنه اگه سواد داشتی

میفهمیدی که صیغه هم جزو قانونه پس سینه سپر شدنتو از اینکه ادعای دانایی قانون میکنه

بکش پایین الکی سایه درست کردی

گنده گوییاتم میگیرم به حساب نداشتن عقلت

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

مادربزرگ شوهرم هم از کمر افتاده بود هم نابینا شد ولی آنچنان پیر نبوده به پدر بزرگش میگن برو زن بگیر ...

اونوقت یسری نر بی سر پای هوسی میگن قانوووووون اینو میگه

قانون اونو میگه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

اونوقت یسری نر بی سر پای هوسی میگن قانوووووون اینو میگهقانون اونو میگه

دقیقا نجابت و شرافت مردای قدیم یه چی دیگه بود

نه پسرای الان که یا پرنسسن یا دهن بین ننه آبجی یا جیب باباخور یا هزار جور نازو ادا و عشوه دار

تا این که تمکین رو چی بینید نسبت به اکتفای عقلتون اگه به امثال شماها باشه میخواید زن نوکری اهل محل و ...

البته تو صیغه اتفاقا نمیتونن مهریه بالا بکشن و باید نقدی بدن تو عقد ذائم هست که مهریه رو ماست مالی میکنن

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا