2777
2789
این همه پسر مجرد هستنمیتونی دلتو اندازه دریا کنیفکر کن ی برادریه مثل خودتباید براش برادری کن دیگه

دلم برای پروفایلتون رفت🥲✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه خانما حتی جنگ میکنن با شوهرشون اگه بخاد زن دوم بگیرهولی یه سوال از خانما اگه مهریه یه قانونه ...

نه خیلیا نیازی به جنگیدن نمیبینن وقتی طرف حتی مطرحش کرده با آشغالا ساعت نه میزارنش دم در خونه

من خودم مخالف هستم با دو یا چند همسری

بله کاملا پیداست...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نه خیلیا نیازی به جنگیدن نمیبینن وقتی طرف حتی مطرحش کرده با آشغالا ساعت نه میزارنش دم در خونه

دوربرم هر کی دیدم زن دوم گرفته اولش خیلی کتک خورده ولی بعدا نه

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

زن دوم نیاز ب اجازه زن اول نداره اینا حرفای من دراوردی و دست و پای مردا رو بستن با قانون درست کردن ...

اوخییی تازه با وجود این همه لنگر و کنگرتون تو جامعه بازم

حس بسته بودن دست و پا میکنی بگم برات پماد بیارن یوقت زخمنشه

دل زن دوم و سوم و چهارم و... رو نزنی

بله درسته زن دوم نیاز نداره اون بی پدری که میخواد بره زن دوم بگیره باید

اجازه بگیره

پس وقتی زن مرد دوم آورد بالا سرت دهنتو باز نکنیا دست و پاشو ببندی

قشنگ بزار کارشه کنه توعم ی گوشه نون و گه تو بخور البته توصیه نمیکنا

ولی در جریان باشین

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

اوخییی تازه با وجود این همه لنگر و کنگرتون تو جامعه بازمحس بسته بودن دست و پا میکنی بگم برات پماد بی ...

ولش کن دیگه جوابش رو نده بسوزه

اینا که با زن دوم اوکین از نظر ذهنی کم دارن

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

مستندی دیوم از یه مردی که دوتا زن داشت

زن اول وانمود کرد که ماکلا راضی ام ازین ازدواج و خودم رفتم خواستگاری و مثل دوتا خواهریم

واسم جالب شد و تا اخر دیدم

ولی دوجا حرفش اونقدر درد داشت که معلوم شد همش تظاهر

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

طرف باید به عشقش پایدار باشهمن مجردم اگه زنم بگیرم بهش پایبندم

از منظر قانون ازدواج یه معامله هست و عشق جایگاهی نداره دو طرف معامله بواسطه عقد مسئولیتهایی براشون ایجاد میشه که باید گردن بگیرن اگه کسی تخلف کرد تبعات داره

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه