2789
عنوان

شوهردروغگو

172 بازدید | 3 پست

ادامه ی تاپیک قابلمه،خلاصه زنگ زدم مامانم و گفتم میخام بیام که گفت نمیزارم باید از در بپری بری ، اگه میخای بری بعدش خودشو لوس کرد قیافه های بچه گونه از خودش دراورد که منو خام کنه چون این تکنیکاش همیشه جواب داده .. بعدش اومدم پیشش نشستم تورو خدا بگو رفتم میبخشمت گفت اره رفتم قسمم داد متاسفانه قسم خوردم چند بار براش که میبخشم و خونه مامانم نمیرم ... ولی دلم خیلی خونه .اخه چقدر یه ادم میتونه راحت فیلم بازی کنه و وجدان درد نگیره .اون شب پیش دانیال ام نرفته بود اون همه با آب و تاب تعریف میکرد اون شب از دانیال، همش فیلم بوده باورم نمیشه خیلی بازیگر خوبیه شوهرم خیلیییی.اینم اعتراف کرد ولی انقدر هنگ کردم و شوک شدم که نمیتونم هضم کنمش .گفتم منم باید برم الهام و ببینم الهام دوستمه که توسط شوهرم چند هفته ی پیش بلاک شده ... گفت باشه از اون ورم یه راست برو خونه مامانت دیگه نیا. گفتم باشه بعدش از جایی که به شدت دم دمی مزاج و مودیه ی دیقه بعد حرفشو عوض کرد گفت نمیبرمت . اینسری بردم خونه مامانت برو ببینش بعدش دوباره عوض کرد حرفشو ی دیقه بعد گفت من بعد شیش ماه رفیقمو دیدم توام باید ۴ ماه دیگه ببینیش .خونه مامانتم حالا حالاها نمیبرمت دیگه .

این دیگه حرف اخرش بود فکر کنم ....

سعی کن واقعا باهاش برخورد کنی یعنی چی تا کی میخواد دروغ بگه به خانوادت بگو حتما

فعلا که داره غلدری میکنه همش. نمیزاره برم خونه مامانمم کردتم تو قفس حالم خرابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعلا که داره غلدری میکنه همش. نمیزاره برم خونه مامانمم کردتم تو قفس حالم خرابه

زنگ بزن به خانوادت بیجا کرده قلدری میکنه برو حداقل زنگ بزن به بابات بفهمه خانوادت پشتتن با ماهیتابه بیوفت دنبالش داد و هوارکن