2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم بخت بودن ۲۰ به بعد ولی سن مناسب بنظرم ۲۴ به بعد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

وولی دخترا توجه کردین مخصوصا دهه هشتاد دهه ی خودم چقدر زود دارن ازدواج میکنن همه بیست سال دارن ازدوا ...

نه ببین اول از همه اینکه بیا قبول کن ازدواج قسمته اینطوری فکر نکن ولی در کل من چون خودم سن پایین ازدواج کردم و منجر به جدایی شد با ازدواج توی سن پایین مخالفم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

وولی دخترا توجه کردین مخصوصا دهه هشتاد دهه ی خودم چقدر زود دارن ازدواج میکنن همه بیست سال دارن ازدوا ...

من یه دختر عمه دارم ۱۷ عقد کرد😐ولی بنظرم درست نیست ادم هیچی از زندگیش نمیفهمه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من یه دختر عمه دارم ۱۷ عقد کرد😐ولی بنظرم درست نیست ادم هیچی از زندگیش نمیفهمه

آه موافقم از یک تا ده که بچه ای یازده تا بیستم نوجوونی داری خودتو و اینکه از زندگیت چی میخوایو کشف میکنی و میخوای جوونیم بکنی من ترجیح میدم اول جوونیامو بکنم بعد برم ازدواج کنم

من دهه هشتادی ام من حرفشو تایید میکنم ۲۱ سالمه ۷ ۸ ماهه عقدم ک بنظرم میتونستم دیرتر هم ازدواج کنم😂

آه موافقم از یک تا ده که بچه ای یازده تا بیستم نوجوونی داری خودتو و اینکه از زندگیت چی میخوایو کشف م ...

حرف دلم.لاقل ادم یه خاطره ای داشته باشه برا بچش تعریف کنه دیگه