2777
2789
عنوان

بیاید به دوستم کمک کنید

124 بازدید | 18 پست

دوستم به پسری بهش پیشنهاد داده گفته اشنا شیم دوستم گفته باشه بعد طرف زنگ زده ک صحبت کنیم این گفته اوکی بعد ک پیام داده ک بیا حرف بزنیم، دوستم میگه ازش خوشش نیومده و میترسه الکی با پسره حرف بزنه بعد بگه نه پسره اذیت شه ولی روشم نمیشه الان بعد دوبار ک گفته حرف بزنیم بگه نه چیکارکنه چطوری بگه کمک کنید،نیاید بگید چرا اول گفته اره خب فکراشو کرده به این نتیجه رسیده الانم میتونه یه مدت با طرف حرف بزن بعد بگه نه ولی میگه الکی معطلش نکنم بنظرتون چیکارکنه حرف بزنه یا نزنه چی بگه شاید حرف زد خوشش اومد نه؟مشکلش اینه که ظاهری پسندش نکرده ممکنه با صحبت نظرش عوض شه به پسره چی بگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه همون کشش نده سنگین رنگین با یه خدافظی جمش کنه عاشقو و معشوق نبودن ک بخواد دلبستگی داشته باشه اشنایی بوده پسند نشد

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

خب ،بیشترین ضربه ای که دخترا میخورن از رودر وایسی و خجالتی بودنشون هست

نه محترمانه بگه بنظرم بهم نمیخوریم و تمام

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج