2777
2789
عنوان

امروز یه غم عجیبی منو گرفت

282 بازدید | 24 پست

خیلی از زنارو میبینم تو بهترین ماشین سوارن نوش جونشون ایکاش منم جز اون دسته بودم ایکاش منن زندگی خوبی داشتم چرا انقدرررررر داغونه زندگی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعضی وقتا حسادت میکنم خیلی تلاش میکنم که اینطوری نباشم ولی بعضی وقتا نمیتونم خوددار باشم غصه میخورم مگه ما هممون انسان نیستیم پس چرا یکی اونطوری یکی اینطوری

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

منم بعضی وقتا حسادت میکنم خیلی تلاش میکنم که اینطوری نباشم ولی بعضی وقتا نمیتونم خوددار باشم غصه میخ ...

دقیقااااااااا بخدا خیلی از زنارو میبینم سوار بهترین ماشین وبهترین خونه اما من از پاین پاینترم فقط میخوام بدونم خدا چرا منو لایق خوشبختی ندونست؟

مامان من جز همون زنایی ک سوار ماشین مدل بالا میشه اما بیست و چهار سال سختی کشید الآنم گیر جور کردن ی میلیارد بدهکاری شدیم مطمعننننن باش هر کسی ک ماشین مدل بالا داره خیلی پولدار یا خیلی بی غم و خوش بخت نیست

حنا خانوم سابق

بزار یه کم گولت بزنم

بابا خداروشکر کن دست داری پا داری دل خوش داری خیلیا هستن یه دست ندارن یه پا ندارن دل خوش ندارن اللخصوص فیافه هم ندارن ولی ماشین خوب دارن 🤣😂

بیخیال ما پیشونی نداریم بابا

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

دقیقااااااااا بخدا خیلی از زنارو میبینم سوار بهترین ماشین وبهترین خونه اما من از پاین پاینترم فقط می ...

چی بگم والا خدا خودش کمکمون کنه

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

مامان من جز همون زنایی ک سوار ماشین مدل بالا میشه اما بیست و چهار سال سختی کشید الآنم گیر جور کردن ی ...

عزیز یه نذری میگم رد خور نداره بخونید خیلی زود مشکلتون حل میشه نذری معرفی میکنم رد خور نداره هر حاجتی دارید بخونید هفت عدد سوره یاسین میخونید هدیه میکنید به خانم ام البنین و چهارتا پسراش بعد که حاجتتون گرفتید هفتا دیگه رو میخونید با دورکعت نماز برای خانم ام البنین من تو دوهفته دوتا حاجت مهم گرفتم تاپیکشم زدم برید ببینید رد خور نداره

عزیز یه نذری میگم رد خور نداره بخونید خیلی زود مشکلتون حل میشه نذری معرفی میکنم رد خور نداره هر حاجت ...

ممنون گلم دعا کن برا بابام انقدرررر فشار روشه میترسم سکته کنه

حنا خانوم سابق