2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه عمل کلا چند شد و اینکه بعد به هوش اومدنش درد داشتی با نه

60تومن.اره اولاش حس نمیکردم بعدچندساعت دردام شروع شدپشیمونم من طلافروختم رفتم عمل کردم خاک توسرم 6گرم طلافروختم82تومن60تومن دادم دکترالبته کلاهزینه هاش شد65بقیشوهمینجوری خوردخوردخرج مردم خاک توسرم

60تومن.اره اولاش حس نمیکردم بعدچندساعت دردام شروع شدپشیمونم من طلافروختم رفتم عمل کردم خاک توسرم 6گر ...

عزیزم اوایل همه همینجوری میگن بعداً که خوشگلتر شدی یادت میره

منم دوست دارم عمل کنم ولی حقیقتا پول ندارم

عزیزم اوایل همه همینجوری میگن بعداً که خوشگلتر شدی یادت میره منم دوست دارم عمل کنم ولی حقیقتا پول ند ...

اصلاارزش ندارع بخاطربه عمل اززندگی شدم اینهمه دردکشیدم الانم عذاب میکشم یسره لبام خشکه اشتباهه اصلاانجام نده حتی اگ پول داشتی

هنوز زوده تا یکماه و نیم اسپری یا قطره بهت میدن که خونابه رو خشک کنه بعد سه هفته گوش پاک کن با سرم نم دار کن آروم ببر داخل بینی قسمت سقف بینی همیشه خون خشک شده جمع میشه بیارش بیرون یا پماد چشمی که مینویسن رو بزن داخل بیتی ات نا نرم بشه بعد یک ماه الی یک ماه و نیمممیتونی با سرم شستشو و سرنگده سیسی شستشو بدی

60تومن.اره اولاش حس نمیکردم بعدچندساعت دردام شروع شدپشیمونم من طلافروختم رفتم عمل کردم خاک توسرم 6گر ...

منم دوروزه عمل کردم پشیمونم روز اول دردنداشت الان درددارم منم رفتم طلافروختم واسه عمل😭😭

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

این حرفو نزن به خودت ادم طلا میخره ک یروز استفاده کنه.منم برا عملم طلا فروختم اصلا پشیمون نیستم.