2777
2789

اگه شوهرتون باب میلتون نباشه و قبلنم یبار تو عقد جداشده باشید ، حالا عقد کرده باشید و بخواید جدابشید اما خانوادتون حامی نباشن و بشدت سختگیر باشن رواین مسئله طلاق ، چیگار میکنید؟ اصن خانوادتون حرف حالیشون نشه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

هرچقدم خانوادت سختگیر باشن وبهت گیربدن باز شرف داره ومی ارزه تابا یه به درد نخور زندگی کنی

خانواده ی سختگیر منظورم پدر ازونا باشه کمحدود و بیچاره کنه دخترو و زبون نفهم باشه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ی سختگیر منظورم پدر ازونا باشه کمحدود و بیچاره کنه دخترو و زبون نفهم باشه

میفهمم باز خونه بابا بمونی امیدداری یکی بیاد ببرت امابری خونه ی شوهری که ادم نیس چی؟اون موقع مجبوری تااخرعمر بسوزی

من بودم بابامو تحمل میکردم

زندگی فارق از معنی...

میفهمم باز خونه بابا بمونی امیدداری یکی بیاد ببرت امابری خونه ی شوهری که ادم نیس چی؟اون موقع مجبوری ...

مشکل اینه ک من رابطه ام داشتم🥲بابامم سختگیره دست بزنم داره حتی مشکل من یکی دوتا نی ح