2777
2789

تعریف از خود نباشه منم قشنگم،شوهرم اصلا اینکارو نمیکنه ندیدم تاحالا ب جز شاید یبار ۴ سال پیش

الان تو اینستا بودم دیدم ویدیو ی دختره پلنگ عملی باسن گنده ک دسته گل دستشه کونشو میکنه ب دوربین عشوه خرکی میاد لایک کرده

سگ شدم

بهش میگم خودت و از چشم ننداز. اگر دختر پلنگ دوسداری برو دنبال زندگیت با من تعارف نداشته باش هی گف چیشده فلان گفتم مگ من پسرا بدنساز لایک میکنم ک تو میره عشوه خرکی اینارو لایک میکنی اگر خط فکریت همچین چیزیه بگو ک دیگ بیشتر ازین خودمون و اذیت نکنیم

گفت وای دیوونه ای ؟فکر کردم چیشده ی لحظه ب خودم شک کردم،مهم نیست بهت گفتم هرجا شک کردی بگو بریم دنبال زندگی خودمون(این حرفو اکثرا میزنه میدونه جدا نمیشم ک کنترلم کنه دهنم ببنده)

منم کفتم من دیوونه نیسم یاد گرفتی بزنی ب هوچی بازی من و مقصر کنی دارم بهت میگم کارت اشتباهه اگر سکوت کنم ک دیگ همه چیز و تموم شده بدون بحث شک نی ی کلمه یاد گرفتی برا کنترل من بحث کاریه ک تو کردی ادم چیزی ک خوشش میادو لایک میکنه من ک نباید این چیزارو بهت گوشزد کنم اگر تو دوسداری زنت لایکش زیر پسرای دیگ باشه بحثش جداس اما اگ کار خوبی نیس کشش نده میتونی قشنگ تر حرف بزنی ولی خب ب قول خودت مهم نیس اما دارم بهت میگم بایددد رفتارت و درست کنی اینجوری نمیشه

بعدشم گفت ینی اصن پیش خودت فک نمیکنی شاید تو اینستا تومده بزنه پست بعدی ردش کنه دستش خورده لایک شده و اینا همچین احتمالی نمیدی؟

دیگ کشش ندادم اما خیلی عصبیم

ببخشید طولانی شد، خوب جوابش دادم؟شما بودید چیکار میکردید عصبی و ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من روش حساس نشو نشون نده احساساتت رو پرووو میشه نقطه ضعف میگیره حرصت بده بعد ی چیزی درست نیست همش اسم جدایی جدایی میارید سعی کن تو زندگی بیخیال باشی

حالا یه لایک کرده مردا همین ریختی ان

نظر من اینه

بنظر من روش حساس نشو نشون نده احساساتت رو پرووو میشه نقطه ضعف میگیره حرصت بده بعد ی چیزی درست نیست ه ...

اخه تقصیر خودشه من اصلا اینجوری نیستم هی حرف جدایی بزنم ولی شوهرم قهر بلد نیست یهو میزنه میترکونه خیلیییی جدی همش میگه دیگ نمیخام دیگ برو فلان

منم دیگ میگم کم نیارم

خب تو هم ریلکس باش

چیزی نگفتم دیگه

بخدا ی کاری سپرد امروز بهم با اینکه وظیفم نیود از رو محبتم دو ساعت و نیم براش انجام دادم کمر درد گرفتم بعد الان با ی چیز ک مقصر خودشه میگه شک داری برو ناراحت نمیشممم

..چقدر خرم میگم نکنه انقدر مهربون و احمق بودم اینجوری شده دلش واقعا همون دخترایی ک قیافه میگیرن براشو بخاد اصن ببین با ی لایک چ فکرا انداخ تو سرما... بخاطر. رفتارشه بخدا