2777
2789
عنوان

من همه چیزم از دست دادم

107 بازدید | 15 پست

دیگه دلیلی برا زندگی مردن نذارم هیچی ندارم من خیلی برنامه ریختم برا زندگیم ولی زندگی یه طوری زدم زمین که نفسم بالا نمیاد چرا گناه من چی بود منی که فقط۱۸یالمه پدر کدوم بدبختی زدم کشتم مه اینطور باید زجر بکشم بسه دیگه😭😔

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیران آرام باش

همه چی درست شدنیه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
همین؟

خیلی کمه اره همین من سر همین بیدارم من سر همین افسردگی گرفتم من سر همین میخوام خودکشی کنم

برا جیران درست نشد برا من که

جیران سوگلی شاه بود دیگه چی از این بهتر

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خیلی کمه اره همین من سر همین بیدارم من سر همین افسردگی گرفتم من سر همین میخوام خودکشی کنم

اشتباه می کنی چند ساله پشت موندی؟نمیگم سخت نیست اتفاقا خیلی سخته ولی وقتی ازش می گذری می بینی کنکور یه بخش خیلی کوچکی بوده یعنی عملا در برابر چالش هایی که بعدا قراره پیش بیاد هیچه وقتی برمی گردی عقب را نگاه می کنی این را می فهمی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

جیران سوگلی شاه بود دیگه چی از این بهتر

سوگلی شاه بود ولی چه فایده مه تو همون قصر تک تک بچه هاش کشتن و در اخر خودش نابود کردن

حیران به ویز مشترکی با من داره لبخند بزرگ پشت یه خروار اشک

اشتباه می کنی چند ساله پشت موندی؟نمیگم سخت نیست اتفاقا خیلی سخته ولی وقتی ازش می گذری می بینی کنکور ...

۱۸

نه وقتی یه چشم اضافی نگاهت کنن هر روز تحقیر شی مشکلات میشه با امید حل کرد اما من حس میکنم اخر خط هستم نمیشه بعد اخر خط کاری کرد

سوگلی شاه بود ولی چه فایده مه تو همون قصر تک تک بچه هاش کشتن و در اخر خودش نابود کردنحیران به ویز مش ...

تعدد دشمن نشان از خار چشم بودنش تو چشمه دشمناش بود

اگه تو هم فکر میکنی شبیه این شخصی پس شک نکن تا حالا راهو درست اومدی

بقیشم خدا بزرگه

تعدد دشمن نشان از خار چشم بودنش تو چشمه دشمناش بود اگه تو هم فکر میکنی شبیه این شخصی پس شک نکن تا حا ...

چه فایده وقتی زندگیش سراسر درد بود

نه خواهر من از اون لحاظ نگفتم گفتم همه فکر میکردن سوگلی شاه ولی بیواره تر از من و تو بود