2777
2789
عنوان

بنظرتون ترم بهمن انلاین میشه

138 بازدید | 13 پست

دانشگاه رو میگم بنظرتون انلاین میشه یا نه؟

میخوام اگر انلاین میشه یه عمل دارم انجام بدم چون باید چندماهی استراحت کنم گذاشته بودم برای تابستون

نظرتون چیه؟

منم دقیقا مثل شمام

من عمل قرار بود بین دو ترم یعنی بهمن باشه که همچی بهم ریخت عملمم کنسل شد

از طرفی امتحانامم حضوری

میخواهم ببینم اگر تا آخر سال مجازیه اسفند عمل کنم ولی بلاتکلیفم

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا بینی😂

عه چه خوب ، پیش کدوم دکتر میخوای بری شما ؟

من دوست دارم قبل عید انجام بدم فقط بخاطر اینکه میترسم سال جدید خیلی گرون بشه اصلا نتونم

عه چه خوب ، پیش کدوم دکتر میخوای بری شما ؟من دوست دارم قبل عید انجام بدم فقط بخاطر اینکه میترسم سال ...

قطعاگرون میشه و من واقعا میخوام تا جایی که میتونم هزینه کنم چون یک باره و خیلیارو دیدم انجام دادن و راضی نبودن و میترسم بخوام جای متوسط برم. راستش یه دکتری خیلی خوبه معروفه دکتر حق پناه و یکی دیگه هم هست پوستچی. ولی یکیشو میگن خیلی خیلی پیره واسه همین میترسم برم پیشش. بین این دوتا موندم

آره فک کنم آنلاین بشه امیدوارم منم کلی استراحت کنم بعد این امتحانای کوفتی

کاش انلاین شه والا فرقی نداره حضوری هم چیز خاصی نمیخوان یاد بدن. همون انلاین چهارتا کلمه بگن تموم شه بره

قطعاگرون میشه و من واقعا میخوام تا جایی که میتونم هزینه کنم چون یک باره و خیلیارو دیدم انجام دادن و ...

اره دکتر خوب ارزش داره

این دکتر هایی که گفتید نمیشناسم ، شما تهرانید ؟

کاش اگر قرار مجازی بشه زودتر بگن ، معطل نکن مارو