2777
2789
عنوان

قطع شیر مادر

94 بازدید | 14 پست

خانم های عزیزم دکتر برای زردی دخترم تجویز کردکه دوروز شیر خودمو قطع کنم و فقط شیر خشک بدم که امروززعصر ۴۸ ساعت تموم شد ولی دخترم متاسفانه شکمش کار نمیکنه یعنی پی پی نکرده از صبح تا حالا همش داره زور میزن و گریه میکنه از عصر هم من بهش شیر دادم ولی بی اشتها تر از قبلشه چی کار کنم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی اینم امتحان میکنم بیچاره خیلی ناراحته

بچه کوچیک خیلی سخته نگهداری خصوصا بچه اول ک مادر تجربه نداره.

فقط الان اینجوره یا از اول تولدش بخودش میپیچه؟ چرا انقد طول کشیده زردی؟ معمولا رفع میشه بعد ۱۰ روز

بچه کوچیک خیلی سخته نگهداری خصوصا بچه اول ک مادر تجربه نداره.فقط الان اینجوره یا از اول تولدش بخودش ...

نه فقط این دو روز که شیر خشک خورده سخت کار میکنه شکمش زردیشمدبخاطر ناسازگاریه گروه خونیمونه

نه فقط این دو روز که شیر خشک خورده سخت کار میکنه شکمش زردیشمدبخاطر ناسازگاریه گروه خونیمونه

نگران نباش، بوده بچه ی هفته پی پی نکرده.اما ماساژ بده روده هاش فعال بشن.چند بار تکرار کن.با پاهاش هم ورزش کن آروم البته.شبیه دوچرخه زدن.بعد از ماساژ.چون زردی داره نمیشه اللن گرمیه نبات وگرنه ی ذره نبات داغ میدادی زود دفع میکرد.

نگران نباش، بوده بچه ی هفته پی پی نکرده.اما ماساژ بده روده هاش فعال بشن.چند بار تکرار کن.با پاهاش هم ...

اصن شیر خودمو بخوره شکمش کار میکنه ولی اونم یه ذره میخوره ول میکنه