2777
2789
عنوان

چرا میگن بلاگرا

257 بازدید | 22 پست

چرا میگن پیج بلاگرا نابود شده از بین رفته و...

اونا که هر موقع نت درست شد میتونن به کسب و کارشون ادامه بدن حالا شاید یه مدت بازدید پیج شون بیاد پایین ولی بالاخره مثل قبل شروع میکنن و به مرور درست میشه درک نکردم چرا تو اینستا گفتن نمیتونم ادامه بدن دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری ب کسب و کار حلال و چیزای دیگه ندارم ولی از بعضی از بلاگرای مفت خور متنفرممممممم

با اینکه بشدت مخالفم با این سیستم قطع اینترنت ولی برای یه قسمتش خوشحالم که این مفت خورا با پول مردم چ گوهایی که نخوردن الان مجبورن عین ما صبح تا شب ک و نشون پاره شه برا یه لقمه نون

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

تازه قبلش خودشون میگفتند بخاطر شرایط میخوایم یه مدت فعالیت نداشته باشیم البته میدونم که دروغ میگفتن دلیلی نداره کاسبی مردم تو هیچ شرایطی تعطیل بشه ولی خب چون بلاگرا کلا قضیشون با بقیه کاسب ها فرق داره باید دروغاشونو به روشون آورد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بعد یه مدت که نت درست شد که میتونن ادامه بدن مثلا دفعه قبل که نت نبود ولی بعدش ادامه دادن و

الان بریتانیا داره همه رو چهره نگاری میکنه و تموم کاربرای ایرانی رو پیجشونو میترکونه

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
دیگه مگه پولی هست که بدن به این بلاگرا واسه تبلیغ با اون تعرفه های فضاییشون یا پولی هست واسه خرید ای ...

برا اینکه پیج شون دیده شه مجبورن بهشون تبلیغات بدن