paezann مدیر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1037 عنوان کیا جدیدا طلا فروختن | مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 80 پست سلام دوستان کیا جدیدا طلا فروختید ؟کمی طلا داشتم فروختم یه ملک کوچیکی که خیلی وقته میخوامش خریدم بنظرتون اشتباه کردم؟ میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌 امروز | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقهآقاییمم عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 2851 منم ۱۷۰گرمطلا رو تو ۱۴وخورده ای فروختم با ماشینم همشو دادیم خونه خریدیم با اینک اگه الان میفروختم دیگه لازم نبود ماشینو بدیمولی پشیمون نیستم اون سرمایه بود اینم سرمایه اس با غصه خوردن ک اگه الان طلا میفروختم ماشینم نمیرفت ک چیزی عوض نمیشه وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
fazli عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5507 چه میشه کرد.من برا هرچیزی دست میبرم در نهایت سریع میره بالا و غصش میمونه برام.گاهی حس میکنم اصلا سوا ... ایراد از ما نیست.شرایط خرابه دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
fazli عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5507 یا ابالفضل این عمو ترامپ چرا مارو نمیزنه 😐😔🖤وای خدای من امیر خدا لعنتت کنه ده بار گفتم اینو بده ی ... خدا به داد ملت برسه دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
میتراااآا عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 83 منم یه خونه ی کوچیک خریدم روی۱۱تومن بخدا حالم خیللی بد ۱۰۰گرم دادم وضع مالیمونم خوب نیس بگم جبران میشه بگید چیکار کنم مثل دیوونه هاشدم
fazli عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5507 منم یه خونه ی کوچیک خریدم روی۱۱تومن بخدا حالم خیللی بد ۱۰۰گرم دادم وضع مالیمونم خوب نیس بگم جبران می ... تنها کاری که باید کنی اینه که رها کنی.برای خونه ی قشنگت خوشحال باش تمام😘 دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑