2777
2789
عنوان

کیا جدیدا طلا فروختن

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 75 پست
چه میشه کرد.من برا هرچیزی دست میبرم در نهایت سریع میره بالا و غصش میمونه برام.گاهی حس میکنم اصلا سوا ...

تقصیر شما نیست اینجا همه چی درهمه واقعا هیچ کس،نمیدونه قراره چی بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر شما نیست اینجا همه چی درهمه واقعا هیچ کس،نمیدونه قراره چی بشه

دیگه اینقد هر کاری میکنیم یه قدم جلو نمیفتیم فکر میکنم ما نابلدیم

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
دیگه اینقد هر کاری میکنیم یه قدم جلو نمیفتیم فکر میکنم ما نابلدیم

نه عزیزم خوتو سرزنش نکن سال ۹۶یهو تو یه روز کلی طلا ریخت در صورتی که روز قبلش صعودی بود دست من و شما نیست بعد پولت تبدیل شده خدا روشکر خرج بیماری نشده انشالله خدا کمکمون میکنه بدهی هامون رو هم میدیم

نه عزیزم خوتو سرزنش نکن سال ۹۶یهو تو یه روز کلی طلا ریخت در صورتی که روز قبلش صعودی بود دست من و شما ...

ممنون از قوت قلب دادنت عزیزم.پناه برخدا

من روزی که طلا ۱۵ بود میخواستم بفروشم همه چیز رو آماده کردم یکی از سکه پارسیان هام گم شدانقدر که حالم بد بود کلا بیخیال شدم تا امروز یهو تصمیم گرفتم بفروشم قطعا روزی من اینقدر بوده

من تو گرمی ۱۸۲۰۰بود که از من ۱۷۸۰۰خریدن .ولی یه دلم میگه کار خوبی کردم چون قراره در آینده دستی روش ب ...

مبارکت باشه عزیزم این پول بدهکاریو شما باید خرج میکردید اگه بدهکار نمیشدید دوراز جونتون باید خرج دارو و دکتر میشه به این فکر کن و خداروشکر کن که هم صاحب خونه شدین هم سالم و سلامتین

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده

من روزی که طلا ۱۵ بود میخواستم بفروشم همه چیز رو آماده کردم یکی از سکه پارسیان هام گم شدانقدر که حال ...

قطعا همینطوره.بنده خدا شوهرم میگفت خانم عزیزم شاید سود گرفتن برا مامقدر نشده باشه🥲بازم پناهمون بر خدا باشه

مبارکت باشه عزیزم این پول بدهکاریو شما باید خرج میکردید اگه بدهکار نمیشدید دوراز جونتون باید خرج دار ...

بله حق با شماست از این نظر همه میشه نگاهش کرد.ملک قراره در آینده تحاری بشه چون یه انبار در یه منطقه خوبه

قطعا همینطوره.بنده خدا شوهرم میگفت خانم عزیزم شاید سود گرفتن برا مامقدر نشده باشه🥲بازم پناهمون بر خ ...

روزی شما اینقدر بوده شک نکن انشالله خدا آرامش و سلامتی بده که مهمترین ها هستن برای زندگی

روی 13600 200 گرم فروختم چلی جایگزین زمین کردم اونم خوب سود داده تا الان

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید