2821
2789
عنوان

سواستفاده

429 بازدید | 32 پست

حس میکنم داره ازم سواستفاده میشه تا وقتی مثل نوکر تمام کارهای همسر و بچه رو انجام میدم ک هیچ ولی اگر ب هر دلیلی نتونم یا نخوام رفتارشون باهام عوض میشه انگار فقط در حد خدمت رسانی منو میبینن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر من ک وقتی میاد دیگ از جاش تکون نمیخوره همونجا میشینه و دستوراتش شروع میشه کنترل بیار گوشیمو بیار وووووو......هیچوقت بدردم نخورد..مثلا پریود ک بودم بهش گفتم امشب ظرف ها با تو...برداشته میگه اشکال نداره ک الان نشور بزار فردا بشور😐

وای اسی شوهرمنم اینجوریه یعنی مریض شم بمیرمم یه لیوان آب نمیده دستم تازه غر هم میزنه

خیلی بده عزیزم کاملا درکت میکنم..واقعااا با خودم ک میشینم فکر میکنم میگم من با چنین ادمی میخام پیر بشم اینکه الان بدرد من نمیخوره اونموقع میخاد بخوره...باباااا لعنتی حالا من نمیگم هرشب کار کن حداقل وقتی نیازت دارم ک کمکم کن.مثال مگر من چند بار باردار میشم ی بار باردارم شدم هیچوقت یادم نمیره فرداش میخاستم برم زایمان کنم بااون شکم گنده رفتم دولا شدم سرویس بهداشتی شستم

خیلی بده عزیزم کاملا درکت میکنم..واقعااا با خودم ک میشینم فکر میکنم میگم من با چنین ادمی میخام پیر ب ...

دقیقا منم استرس همینو دارم میگم خدایا من پیر شم اصلا یه جاییم نیاز به عمل داشته باشه کی میخواد کمک کنه بهم؟ واقعا خیلی حس بدیه همین چیزا برام کابوس شده icon خودشم هی میگه پیر شی میندازمت خونه سالمندان وحرصم میده منم میگم از کجا معلوم شاید اصلا تو زودتر فوت شدی واصلا پیری منو ندیدی

جدیدا بچم هم پر توقع شده با اینکه فقط ۶ سالشه دستوری باهام حرف میزنه

خود اون بچه چیزی متوجه نمیشه ولی اگر اطرافیانتم به رفتار این شکلیشون ادامه بدن بعدا بچتم تو اینده به خودش این اجازه رو میده که بهت بی احترامی کنه اسی حواست باشه