بچه ها ایا کسی تا به حال با ایمیل های اقای مهدی خردمند یا سی دی هاشون تونسته لاغر کنه؟؟؟
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
ایمیل برا من میاد من سی دی نگرفتم ازش نخریدم یعنی بنظرم جالب نیست
یعنی به نظرت جواب نمیده؟؟
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
من سی دی هاش خریدم حرف هاش بد نیست اما اگه بازم متونی گرسنگی عاطفی و جسمی تشخیص بدی و رو گفته های خر ...
شما نتونستی لاغر کنی ؟؟
ن بنظرم بیهوده من الان خودم رژیمم سرخ کردنی نمیخورم نوشابه نمیخورم دست خود ادامه اینا الکیه ب نظر من ولی بعضی ها نتیجه گرفتن دیدی ک نامه مردم که مینویسند براش هم میفرسته
منم غذا خوردن رو کنترل میکنم الآنم که رمضون نزدیکه بهتر
ببین الان تو گفتی سرخ کردنی و نوشابه را کمترش کردی ولی بدون این چیزها لاغر کردم چون به قول مهدی خردمند نباید با استفاده نکردن یه ماده غذایی بدن حریص کرد که یه دفعه کم بیاری
نمیدونم دقیق چنده الان...ولی هرکاری میکنم لاغر نمیشم...گفتم شاید اینا جواب بده از دمنوش نیوشا دمنوش مهرگان و باشگاه بدن سازی.....هرچی رفتم لاغر نمیشم ازمایشم دادم هیچ مشکلی ندارم غذا خوردنمم معمولیه اهل فست فود و سس و شیرینی...اصلا نیستم...ولی بازم لاغر نمیشم ناامید شدم دیگه