2777
2789
عنوان

شیر نوزاد

36 بازدید | 6 پست

سلام تو پست قبلی گفته بودم میخوام دخترم رو از شیر بگیرم و استرس دارم ولی امشب دخترم خودش شیر نخورد و میگفت بدمزه ست و تا همین الان بی تابی میگرد دیگه اخرا خیلی گریه میکرد و بیهوش شد خیلی اضطراب دارم خداکنه بخوابه تاصبح احساس درماندگی دارم

شاید دخترت تو یک هفته دیگه شیر نخوره ولی ممکنه تا یک ماه بعد اخلاق و عصبی بشه حسابی سرش رو گرم کن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
شاید دخترت تو یک هفته دیگه شیر نخوره ولی ممکنه تا یک ماه بعد اخلاق و عصبی بشه حسابی سرش رو گرم کن

عب نداره ولی یکجوری دم خواب گریه میکنه احساس عاجز بودن میکنم چون عادت داشت با شیر بخوابه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عب نداره ولی یکجوری دم خواب گریه میکنه احساس عاجز بودن میکنم چون عادت داشت با شیر بخوابه

تحمل کن دیگه چاره آیی نیست

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

اگر بیدار شد یه نوشیدنی که دوست داره بهش بده ولرم باشه مثل دمای شیر بهتره.اب اگر بخوره ک بهتره.خیلی باید اینمدت هواش رو داشته باشی از نظر روحی نیاز دارند ب حمایت موقع از شیرکرفتن.

حسابی با چیزهای جدید مشغول کن کارتون اسباب بازی دیدن بجه های اقوام .بازی کردن هر چی