2777
2789
۳۷

تقریبا مثل همیم

من سابقه سزارین دارم نمیدونم چرا وحشت زده شدم ولم نمیخواد تو بیمارستان بمونم کاش بچه خودش بیاد ...

اینجا کاربرها نوشته بودن پیاده روی و رابطه و نپتون کشیدن خونه خیلی کمکشون کرده

منم سنگین شدم کمرم انگار از وسط میخواد نصف بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درد هام شروع شدن تا ظهر تو خونه بودم بعدم رفتم بیمارستان دو سانت بودم ولی شب ساعت ۹ دیگه زایمان کردم رفتم بیمارستان خوب پیشرفت کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

تقریبا مثل همیم من سابقه سزارین دارم نمیدونم چرا وحشت زده شدم ولم نمیخواد تو بیمارستان بمونم کاش بچه ...

یه سوال این جارو دستی کشیدن چجوری درسته دکتر به من گفت مثل وقتی چار زانو میشینی بشین جارو بزن یا اینکه رو کف پا بشینی جارو کنی کدوم درسته

یه سوال این جارو دستی کشیدن چجوری درسته دکتر به من گفت مثل وقتی چار زانو میشینی بشین جارو بزن یا ا ...

نمیدونم عزیزم چون زایمان طبیعی نداشتم

الان میان بچه ها راهنماییت میکنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم