2777
2789

از بچگی باهم مشکل داریم سر گوشی سر تیپ سر آرایش سر رفت و آمد و دوستام خسته شدم ازش خیلی زیاد الان 19سالمه و دارم می رم توی 20و هنوز گوشی ندارم یعنی گ وشیمو نمیده همیشه دنبال اینه چک کنه منو ببینه با کسی هستم یا نه تیپ نزنم یه وقت خوشحال نباشم یه وقت واقعا این برادره؟ مثلا به گفته خودش خیلی با غیر ته

یک روز بهم گیر داد باید گوشبتو چک کنم و من نذاشتم و برای اولین بار جلوی زورگویی هاش واستادم گفتم خسته شدم از اینکه بهم همیشه گیر میدی همش باید منو چک کنی دیگه خسته شدم و گوشیمو گرفته و نمیده 4ماه شده که گوشی ندارم واقعا نمیدکنم چیکار کنم حتی رفتم پرسیدم برای شکایت ولی مدرک ندارم مدرکم می داشتم قانونی داشتیم از زن حمایت کنه؟ (داستانم خیلی طولانیه)

هوووف داستان مجردی منه انگار

منم ۳ تا داداش دارم

ولی سخت بود اذیتم می کردن جلوشون وایستادم و عقد همکه کردم دیگه تموم شد

اگه جوابتو ندادم رو من دیگه ریپ نزن » خدایا سپردم دست خودت ، خودت به بهترین شکل بساز 💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان بابات کجان ک این اینجور میکنه

چ پروئه. آه آشغاااااال

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هوووف داستان مجردی منه انگار منم ۳ تا داداش دارم ولی سخت بود اذیتم می کردن جلوشون وایستادم و عقد ...

من نمیتونم زود ازدواج کنم اخهههه هیچ شرایطم درست نیست اگه ن با کله حاظرم ازدواج کنم

تربیت خانواده ها اگه پدر درست تربیت کنه کسی نمیتونه بگه بالای چشم ت زخمه

مشکل اینجاست پدر درست تربیت نکرده تربیت خودشم درست نبوده نسل در نسل این پسرا زورگو و اشغالن

نه والا ازدواج کرد رفت ولی توام بی زبون نباش یعنی چی محدود میکنن بخدا هرچی مظلوم تر میکوبن تو سرت ت ...

اره من بی زبون نیستم اشتباه کردم از اول سکوت کردم اشتباه کردم هیچی نگفتم و الان ک سنم رفته بالاو هنوز اینجوری باهام رفتار میکنه خیلی رنج میبرم جلوش هم و استادم ولی من تنها چه فایده؟

وای خوب شد خاستگارمو قبول نکردم امروز گفتن ما به دخترامون گوشی نمیدیم تا وقتی ازدواج کنه😑

ببین کنسلههههه تو ازدواج کوچیک ترین حرف ک رفتار طرف رو باید در نظر بگیری