من اسنترا مصرف میکنم ۱۹سالمه ها بخاطره شرایط کنکورم ولی. خب خیلی دکتر رفتم در نهایت اسنترا با دوز صد تجویز کردن الان حالم خیلی خوبه نقریبا یک سال و نیمه دارم مصرف میکنم کم کم دارم کمش میکنم زیر نظر دکتر. قرص های عصاب خیلی مهمه اصلا اصلا اصلا. در صورت مجبور نبودن مصرف نکنید 🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو ماه پیش بخاطر کمر دردم رفتم دکتر. ینی جوری بود که نمیتونستم تکون بخورم و پام بیحس بود. هنوزم بیحسی رو دارم... به دکتر کفتم وقتی عصبی میشم انگشتام بیشتر تیرمیکشن بهم دلوکستین ۳۰داد. چند ماه باید بخورم بعد دوزشو بیاره پایین. وقتی میخورم نمیتونم گریه کنم درحالیکه من با هرچیزی گریه م میگرفت. نمیتونم زیاد رو یچی زوم کنم و ناراحتش باشم.از طرفی حس میکنم بدنم بهش عادت کرده من قبلن تپش قلب نداشتم الان دارم... یا اینکه وقتی بخوام یروز نخورم بدتر از قبل میشم. من چندین سال بود نیاز به این قرص داشتم ولی مقاومت میکردم و نمیرفتم دکتر. بیست و هفت سالمه.
❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤