2777
2789

یه آدم با سه شماره بهم زنگ زده واسه یه کاری شماره به یه آدم دادم زدم شماره ناشناس دیدم کارشو اوورد بالا یه فامیلیم نوشته بود که مثل فامیلی اقواممونه میخوام به یه بهانه فردا زنگ بزنم اسم و فامیل طرفو بدونم بگین چی بهش بگم طرف رانندس تو کار خرید فروش لباس و کتابه

امشب زنگ زده عاه میکشه بی پدر مادر

کاربری دست دونفره من و خواهرجونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همون فامیلی که دراوردی و بگو دیگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خب راجب چی حرف بزنم چی بهش بگم

دقیق نمیدونم ولی با یه خط دیگه زنگ بزن بگو نمیشناسی منو؟

گیجش کن بعد امار دربیار

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

همینو زدم دیگه اوورد بالا پشمام ریخت فردا میخوام زنگ بزنم چی بگمش

با یه شماره دیگه زنگ بزن بگو یکی کتابای شمارو پیشنهاد داده شما آقای فلانی هستین درسته؟ میخواستم برا خرید فلان کتاب بیام اگه موجوده تشریف بیارم