2777
2789
عنوان

گشنمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست
من قرص کاهش اشتها گرفتم فرق نکردماسم قرصت چیه منم برم کاهششو بگیرم

قرص نیس پودره اشتهاآورع

abzarek.ir/service-p/msg/2460357 تاجی ام 🌟🌟💙💙...هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من🍁🍂🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص نیسپودر جینسینگ روزی یه بار میخورم زیاد نمیخورم شنیدم عوارض دارن

من شنبه می رم دویست و پنجاه نمی دونم یه کیلو بشه یا نه شیرینی خامه ای می خرم همشو می خورم 😆😂 قبلا هم از این کارا کردم برنامه هفته ای یکبار غذای بیرون خوردنه

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
من شام اندازه گاو خوردم بعد ی ساعت پیشم ی بشقاب برنج خودم الان عین چی گشنمه😐

نووووش منم همینم

abzarek.ir/service-p/msg/2460357 تاجی ام 🌟🌟💙💙...هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من🍁🍂🍂

من شنبه می رم دویست و پنجاه نمی دونم یه کیلو بشه یا نه شیرینی خامه ای می خرم همشو می خورم 😆😂 قبلا ...

اوف نوش جوون

من سر شام روم نشد زیاد بخورم. الان همه خوابن اومدم اشپزخونه دارم می خورم. البته به نیزبان گفتم فراموش بعدا می خورم کذاشت برام او اشپزخونه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
من سر شام روم نشد زیاد بخورم. الان همه خوابن اومدم اشپزخونه دارم می خورم. البته به نیزبان گفتم فرامو ...

نوش جان عزیزم منم پاشم به چی بخورم هلاک شدم

نوش جان عزیزم منم پاشم به چی بخورم هلاک شدم

ممنون خیلی خوشمزه است، البته غذای ساده در حد عدسی ه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....