2777
2789
عنوان

منی که خونوادم خوب نیست باید بمیرم به نظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست
واقعیت یه چیز دیگه میگه

استار تر بعضی حرف هات درست اما نگاه کن الان ظاهر خانواده ماهم عالیه وهمه چی تمام اما دارم از دستشون جون میدم واقعا حالم بده فقط ظاهر حامی وپولدار و مهربون از داخل حالت بهم میخوره حسود و تیکه انداز و فقط جلوی بقیه پول خرج کنن و حمایت و ..... خیلی ها اینجورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

من پدرم اعتیاد داشت کل بچگی و نوجونیم دریق از محبت پدرانه بزرگ شدم و خب صد درصد هرچی پول درمیورد خرج موادش میشد و اون اولا ازش متنفر بودم ولی بعد یکم داشن و اگاهی کسب کردم دیدم مشکل من بود حالم خراب بوده بابام فقط پول توجیبی بهم نمیداد درحالی که هرچی خواستم خریده سقف بالا سر هست ماشین هست باغ هست فلان هست این من بودم ازش متنفر بودم و خودم در رنج عذاب برده بودم هرچقدر هم پدر مادر بد باشن بازم من بچشون هستم و وظایفی دارم هرچقدر بدی کرده باشن من باید وظیفه هامو درست انجام بدم اگه من درست انجام ندم هم میشم باز یکی مثل بابام که وظیفه شو درست انجام نداد

من اصلا امید ندارم

میفهمم افسرده شدی حقم داری

ولی اگه به خودت تلقین کنی هیچوقت شرایط عوض نمیشه

رفتار و کارهای ماست که مسیر و سرنوشت مارو میسازه نه خانواده نه پوول نه چیزهایی که دست ما نیست

تو محله ما یه خانواده میلیاردر با کلی باغ و املاک هست که پسرشون معتاد و ولگرده.....

طرز فکرامون متفاوته من مشکلاتشون بالای طاقتمه خیلی غصه میخوره مشکلات زیاده اره فک کنم معتاده مال من ...

اگه معتاده بگوبره کنگره ۶۰ من پدرم رفت درمان سد زندگیمون خوب شد من هم میرم کنارش مامانم میره حتی دوست پسرم هم گفتم اگه میخوایی بابام جواب بله بده باید بری الان ۱۰ ماه میره