2777
2789
عنوان

کسی هست بالای سی سال باشه و هیچ دندان خرابی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 54 پست
دندونات خوبهشاکر باشهر شب مسواک بزن عادت میکنینخ دندان هم هر شب بکشدندان در زیبایی اثر دارهخیلی هم گ ...

شنیدم خمیر دندوناهم خودشون یک موادی دارند دندون خراب میکنه حتی نخ دندان هم طبیعی نمیزنن نعنایی مواد دار یا دارچینی میزنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا پیرزن تو فامیلمون داریم بالا ۷۰ هستن همه دندوناشون دارن

پدر بزرگ من بالای هشتاد بود فوت کرد همه دندوناشو داشت

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

عزیزم مگه سی و سه چقدره؟ جوری میگی انگار پیر شدی و از کار افتادی و باید دندوناتم خراب باشن! من از وقتی بچه دار شدم دندونام به فنا رفت قبلش خوب بود دندونام

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

زدن به تخته زیادی بود اما ماشالله هفته ای یکبار مسواکککک؟؟؟من روزی دوبار مسواک اگه کم بزنم روزی یکبا ...

اره خودمم معذب شدم تو دلم گفتم یعنی اینقدر کمه کسی دتدوناش سالم باشه که این اینجوری کرد. برای همین تامیک زدم ببینم چند نفریم

عزیزم مگه سی و سه چقدره؟ جوری میگی انگار پیر شدی و از کار افتادی و باید دندوناتم خراب باشن! من از وق ...

من فقط مکالمه بین خودم و دکتر گفتم . وگرنه منم دوتازایمان کردم و دوسال نیم هم شیر خودمو دادم با اینکه خیلی ضعیفم