2777
2789
عنوان

کیا بعد عصب کشی دندون درد داشتن

108 بازدید | 25 پست

سه جلسه رفتم درد نداشتم فقط جلسه اول که روشو باز کرد لثم یکم متورم شد بعدش درد داشت یه قرص خوردم اوکی شدم جلسه اخرم همون روز درد نداشم ارفرداش دردم شروع شد الان دو روزه دکترمم نیس .آنتی بیوتیکم دارم میخورم استا میخورم یکم اوکی میشه چند ساعت بعد شروع میشه. دکترمم دکتر خیلی قدیمی و مطب شلوغی داره. نمیدونم چیکار کنم اب نمک قرقره میکنم و فلان فرقی نمیکنه تجربه ای دارین؟

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر حس سنگینی یا دردش طی مدت زمان طولانی بعد عصب کشی اوکی نشد یا هنوز ریشه مونده که عصب کشی نشده یا خوب ضد عفونی نکرده و حالا باعث این مشکل شده و مجدد باید عصب کشی یا همون ری اندو بشه که اگر بازم خوب نششه کار به کشیدن دندان و ایمپلنت کشیده میشه

تا ی هفته عادبهچرک خشک کن و ژلوفن بخور

دردش تا چه حد بود؟لثت متورمم شده بود؟ اخه من این همه دنددن عصب کشی کردم این همه درد نکشیدم

دردش تا چه حد بود؟لثت متورمم شده بود؟ اخه من این همه دنددن عصب کشی کردم این همه درد نکشیدم

دندون ب دندون فرق داره

زلوفن حتما بخور

ضد التهابه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگر حس سنگینی یا دردش طی مدت زمان طولانی بعد عصب کشی اوکی نشد یا هنوز ریشه مونده که عصب کشی نشده یا ...

نه اخرش عکس گرفت مشخص میشه دیگه عصب مونده. اخرین روزم بدون بی حسی کار کرد هیجی نفهمیدم

نه اخرش عکس گرفت مشخص میشه دیگه عصب مونده. اخرین روزم بدون بی حسی کار کرد هیجی نفهمیدم

نه تو عکسم خیلیا تشخیص نمیدند واقعا. عصب مونده بود دو دندونپزشک اقا تشخیص ندادند اخرش یک دندونپزشک خانم تشخیص داد

حالا یک مدت اوکی نشد بازم بعدا پیش یکی دیگه چکاپ برو

فعلا از دارو و دهان شویه و... استفاده کن

اما فعلا نذار روکش بذاره تا مطمئن نشدی که کارش کامل درست بوده یا نه

آره چه دردی داشتم چند روز پروفن خوردم