2777
2789

احساس میکنم خونه بعد از عید یک تکون اساسی بخوره

من دوسال پیش خونه خریدم الانم دقیقا همون قیمت خرید املاک میگه مشتری داره

خونه خیلی وقته راکد مونده

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب آره اینم حرفیه کلا چه بخریم چه دلار چه مسکن همچیمون رو هواست خدا رحم کنه

اره دیگ خدای نکرده اون اتفاق اگ بیوفته طلا دلار و ملک ب چ دردی میخوره همه چی به فنا میره

خدایا شکرت 

خونه چجوری رشد نکرده خونه ای ۷۰میلیون بود شده ۳میلیارد

من دقیقا آذر 402 خونه خریدم ماه پیش خواستم بفروشم همون قیمتی که خریدم قیمت گذاشت املاکی واسه فروش 😐

واقعا چند وقته خونه عجیب راکده بدون کوچکترین تغییر

تو شهر ما که انقد تو این دو ۳ ماهه قیمت خونه بالا رفته حد نداره همه به شور افتادن هی خونه میخرن. بخد ...

عزیزم اگر بارداری بیا پیشمون گروه زدم تو ایتا

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
کرج شهرک بنفشه

منم تهرانم میبینم قیمتها بالارفته ولی خب فک کنم فقط بالارفته کسی نمیخره از دیوار میبینم شوهرم میگ بااین قیمتها کسی پول نداره خونه ده میلیارد بخره که حالا اون بذاره اون قیمت کسی نمیخره .... راستش همینجوری هم هست

منم تهرانم میبینم قیمتها بالارفته ولی خب فک کنم فقط بالارفته کسی نمیخره از دیوار میبینم شوهرم میگ با ...

برا ما هم سه تومن اول تابستون بوده الانم همون ۳ مونده دادیم بودیم طلا یا ماشین بیشتر سود میکردیم تا اجارش همش برجی ده تومن اونم تو چن روز خرج میشه میره اصلا نمیفهمیم کجا رفته بسکه گرونیه

خدایا شکرت 

من دقیقا آذر 402 خونه خریدم ماه پیش خواستم بفروشم همون قیمتی که خریدم قیمت گذاشت املاکی واسه فروش 😐 ...

اره دقیقا همینو و میگم منم بعد جالبه اجاره ها رفته بالا

خدایا شکرت 

اره دقیقا همینو و میگم منم بعد جالبه اجاره ها رفته بالا

من پارسال 100 پول پیش گرفتم با 5500اجاره

امسال 130پول پیش با 5500اجاره

زیادم بالا نرفته نسبت ب بقیه چیزا

من پارسال 100 پول پیش گرفتم با 5500اجاره امسال 130پول پیش با 5500اجاره زیادم بالا نرفته نسبت ب بقیه ...

ما هر سال ب مبلغ اجاره اضافه میکنیم سالی سه تومن پول پیش و نمیدونمچقدر میشه فکر میکنم شما خیلی کم اضافه کردید باید ۲۰۰ میگرفتید با همون مبلغ کرایه

خدایا شکرت 

ما هر سال ب مبلغ اجاره اضافه میکنیم سالی سه تومن پول پیش و نمیدونمچقدر میشه فکر میکنم شما خیلی کم اض ...

نه بابا تازه همینم مستاجر انقد میگه زیاده و ندارم و فلان...

عذاب وجدان میگیره آدم از اضافه کردن اجاره انگار ک باعث نداری اونا ماییم 🤦

خدا کنه ملک بالا نره ، هر کی سرمایه داره میاد چند تا ملک میخره بعد خرج تمام زندگیشو از خورد و خوراک تا پول شهریه بچش و مسافرتشو میخواد از اجاره خونه در بیاره ، اگر قیمت ملک ثابت بمونه ،اونوقت سرمایه دارا میرن سمت بازارای دیگه ،حداقل به مستاجر کمتر فشار میاد توی این وضع