2777
2789

کی گفته هرکی نون قلبشو میخوره؟ من یکی واقعا نون قلبم رو نخوردم همیشه چوب قلبم رو خوردم. هرجا خوبی کردم گذاشتن توی کاسم. بازم فکر میکنم باید خودمو فدا کنم. فدای دوستام فدای مامان بابام. هرچی محبت میکنم ولی میبینم پاش که بیوفته هیچکس حتی جوابتم نمیده. مطمئنم برای خیلیا همینه. یه عمر فکر میکردم چقدر خوش قلب و مهربونم، نگو اسکل بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش و همش از خودم میزنم

این اسمش مهربونی نیست گلم،اشتباهی ک من میکردم وبامشاورحرف زدم همین راه حل رودادبه مرورروی خودم کارکردم وکم کم ب طورمعجزه آسایی دیدم دیگران رفتارشون حتی باهام خوب شدوحتی بهم کمک میکنن امایک مدت زمان میبره کارکن روخودت گلم،این مواقع دیگران میگن یااین بلانسبت اسکوله یاهم میگن این ازعهده همه برمیادازعهده خودشم لابدبرمیادبرای همین بهت نزدیک نمیشن،توبایدخودت روعوً کنی همین،دیگران خودشون عوض میشن

این اسمش مهربونی نیست گلم،اشتباهی ک من میکردم وبامشاورحرف زدم همین راه حل رودادبه مرورروی خودم کارکر ...

مرسی عشقم خیلی حرفات ارومم کرد. اره حتما حتما میخوام برم تراپی. یه جای خوب پیدا میکنم از شنبه میرم چون هرچقدرم هزینه کنم ارزش داره. مثلا دانشگاه یه دختری بود هرسری برای کاراش میومد سمتم بعدش اصلا روزای دیگه رد میشد از کنارم جواب سلامم نمیداد. من با اینکه کلی دوست دیگه داشتم ولی بازم این ادم رو پرت نمیکردم از زندگیم بیرون. هی میگفتم نه شاید اون روز حالش خوب نبوده. شاید پریود بوده شاید فلان بوده. دیگه زیادی مثبت نگرم بقول تو مردم دیگه فکر میکنن اسکلم یا غرور ندارم. باز سری بعد که میومد سمتم کلی تحویلش میگرفتم. دیگه دارم اذیت میشم از این رفتارم

این اسمش مهربونی نیست گلم،اشتباهی ک من میکردم وبامشاورحرف زدم همین راه حل رودادبه مرورروی خودم کارکر ...

یا مثلا طرف میگه بریم بیرون خودمو به اب و اتیش میزنم برم باهاش بیرون میگم شاید حالش خوب نباشه یا اون روز تنها باشه کسی نباشه باهاش بره. نصف کلاس و درس و برنامه هام رو کنسل میکنم و میرم. بعد یه روز دیگه من بهش پینشهاد میدم طرف هیچکاریم نداره خیلی راحت میگه نه فقط چون حوصلم نمیشه نمیام. خیلی مثال های این مدلی زیاده. اتفاقا اون طرف کار درست رو میکنه. و من چون میدونم مشکل از خودمه، از اون ناراحت نمیشم بلکه اون لحظه فقط و فقط از دست خودم عصبانی میشم. با خودم میگم ببین چقدر مردم راحتی خودشون براشون مهمه ولی تو فقط و فقط به فکر بقیه هستی کسی دلش نشکنه کسی حوصلش سر نره کسی کمک خواست بدون کمک نمونه