2777
2789

بچه ها من پاد گرفته بودم خلاصه کیفمو گشتن و پیدا کردن

بعدش ی روز اتفاقی داداشم دید تو کیفمه

از اون روز هرموقع از خواب بیدار میشدم میدیدم سرکیفمه

امروز رفته پادو برداشته نمیدونم برده کجا قایم کرده یا داده دوستش برده خونه

اومد خونه دعوا کردم کفتم تا فردا باید تو کیفم باشه

حالا میگه من برنداشتم زبونشم درازه دارم از حرص دق میکنم

اصن گردن نمیگیره چیکار کنم؟ من به اون کار ندارم ولی اینکه دائم وسایلای منو میگردن و برش میدارن داره دیوونم میکنه

کاری به اینکه دست به وسیله شخصیت میزنه ندارم

ولی وقتی پاد داری و میگرده تو کیفت نذار خب

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به اینکه دست به وسیله شخصیت میزنه ندارمولی وقتی پاد داری و میگرده تو کیفت نذار خب

کجا بزارم خب؟ باور کن آستر پالتومو پاره کردم انداختم داخل پالتوم بازم پیدا کردن دارم سکته میکنم هیچ حریم شخصی من ندارم هیچی هیچی

توام با مصرفت اونارو دیوونه کردی

عزیزم مگه مواده؟ من نمیکشم شاید روزی ی بار بکشم فقط ی بار اونم از سر اینکه به قلیون و اینا علاقه دارم نمیخوام برم کافه و اینا

کجا بزارم خب؟ باور کن آستر پالتومو پاره کردم انداختم داخل پالتوم بازم پیدا کردن دارم سکته میکنم هیچ ...

چندسالتونه هردو؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چقدر پرروعه یکی بزن تو گوشش برق سه فاز از بغل گوشش بپره بعدم اگه کمد داری وسایلتو بذار توش درشو قفل ...

هرکاری کردم میگه دست من نبست بروگمشو درحالی ک میدونم خودش برداشته ۱۴ سالشم هست

ن کمد دارم ن اتاق🥲💔

من ۱۹ اون ۱۴

وای چه پرروعه من گفتم حتما بزرگتره

وسیلت هم اخه یجوریه نمیتونی به پدرمادرت بگی

اونا میدونن؟

وای چه پرروعه من گفتم حتما بزرگترهوسیلت هم اخه یجوریه نمیتونی به پدرمادرت بگیاونا میدونن؟

مامانم میدونه ولی حساسه به خاطر اون زیاد کشش ندادم ک حساس تر بشه اخه نمیدونی من تو کیفم وسایل شخصی مثل پد و اینا میزارم میره سر کیفم دیوونه میشم

بیماری عدم اعتماد میگیری سوعه ظن و ترس.کتابخونه برو معمولا کمد دارن یدونشو بگیر وسایلتو بزار اینجا م ...

آخه عزیزم لازمش دارم وسایلمو کتابخونه هم دوره باید با ماشین بری بیای

گرفتم بخدا با ترس و استرس میخوابم😭

مامانم میدونه ولی حساسه به خاطر اون زیاد کشش ندادم ک حساس تر بشه اخه نمیدونی من تو کیفم وسایل شخصی م ...

به مامانت بگو

بعد یکاری کن ازت بترسه