2777
2789
عنوان

تاپیک میزنن راجب اگهی لباس زیر

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 41 پست
یه خانومی تایپک زده بود اقایون سایت درخواست بدین با هم چت کنیم و با چند تا استیکر منحر فی 🤦🏻♀️🤦🏻 ...

بفرست لایک کن

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

کاربریشرو میفرستی؟من نمیدونم چرا مرد راه میدن تو سایت زنا

یه سریا مشکل دارن مثلا مد یه اقایی دیدم تو دارو خونه سرش تو نی نی سایت بود زیاد نگاش کردم با حالت تعجب بعد گفت اینجا همسرم نیست اش و یه بچه کوچیک دارم که خودم ازش نگه داری میکنم تک و تنها و از کارای بچه داری سر در نمیارم از یه سری خانوم تو نی نی سایت سوال میپرسم و به یه سریا درخواست دادم تو پی وی همیشه سوالام رو با حوصله حواب میدن 🥲

حالا خجالت مشیدم بگم زنت فوت شده حدا شدین یا چی 😶🌫️

ارامش است پایان اظطراب ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اکثر اقایون سایت مشکلی ندارم ولی با اونایی که زیاد درخواست میدن چرا مشکل دارم و با این دسته از ...

وااای بعضیاشون خیلی حرفه ای و مصمم ان، یعنی میبینی طرف هزار تاپیک زنونه داره که مثلا فلان لباس قشنگ تر یا اون یکی و... یا شوهرم فلانه، بعد تهش مشخص میشه یارو مرده🤦🏻♀️..

وااای بعضیاشون خیلی حرفه ای و مصمم ان، یعنی میبینی طرف هزار تاپیک زنونه داره که مثلا فلان لباس قشنگ ...

خاک تو سر پلشتشون کنن احمقای بی خاصیت

اینا دروغ نمیگن ک زن مرد نما هستن احمقا

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

وااای بعضیاشون خیلی حرفه ای و مصمم ان، یعنی میبینی طرف هزار تاپیک زنونه داره که مثلا فلان لباس قشنگ ...

کاش خفه شن اگه مردی خو اکانت مردونه بیا 🫥

ارامش است پایان اظطراب ها

اسمشو کپی کن ، بزن تو ذره بین بالای همین صفحه ، کاربریش میاد

ممنون