2777
2789
عنوان

عمل فنر قلب

47 بازدید | 5 پست

دوستان مامانم و ۶روز پیش عمل فنر قلب انجام دادن الان گاها میگه قلبم درد میکنه ویارفشارم پایین میشه گاها من خیلی نگرانشم توروخدا از دوستان آشنایان کسی تجربه چنین عملی رو شنیده یا دیده میشه بگین بعد فنر یعنی دیگه هر لحظه امکان داره سکته بیاد سراغش ؟😭😭😭😭

وقتی عروق قلبی مسدود میشن یا چروکیده میشن فنر میذارن تا انسداد از بین بره...فنر در واقع رگ رو باز نگه میداره.امکان سکته رو از بین میبره.اما باید تحت نظر پزشک باشن و در این خصوص از ایشون مشورت بگیرین

پایین بودن فشار به خاطر همین عملشون هستو دوز داروهایی که دادن برای اینکه فشار. به قلب نیاد فشار رو م ...

بله دکتر اورژانسی نوشته بودش عمل میگفت تمام رگ هاش انسداد داشت خدا رحممون کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

اینکه گفتی تمام رگ گرفتگی داشته ، برای همین حدس زدم دیابت دارن

حتما از نظر تغذیه و سبک زندگی شون سعی کنید کنترل بشه قند خون شون

بهتر باشند

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴