2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا بریم سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست
عروسیکربلا اخه؟خونه رم برای خودش میگیره به اسم تو میزنه مگه

اخه شرایط اقتصادی الان خیلی سخت شده

نه بنام خودشه ولی به هرحال خونه خریدن باعث آسایش و رفاه منم هست ن اینکه دغدغه داشته باشم کرایه خونه عقب افتاد

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مکه رفتن با عروسی فرقی نداره همون هزینه درمیاد ما گفتیم بجای هزینه فشرده عروسی خونه بخریم

ببین همه فکرتو بکن

چون شاید بعدا هم پشیمون بشی که چرا عروسی نگرفتید چون فقط یکبار...خیلیا رودیدم که عروسی نگرفتن بعدا پشیمون شدن چون سفر رو بعدا هم میشه رفت

ببین همه فکرتو بکنچون شاید بعدا هم پشیمون بشی که چرا عروسی نگرفتید چون فقط یکبار...خیلیا رودیدم که ع ...

اخه بهم میگه یا عروسی یا خونه ، بعدا خونه مستاجر بودیم از این خونه به اون خونه رفتیم نگی وسایلم تو داغون شد

اخه بهم میگه یا عروسی یا خونه ، بعدا خونه مستاجر بودیم از این خونه به اون خونه رفتیم نگی وسایلم تو د ...

مگه نمیگی جشن داشتی؟چه فرقی میخواد داشته باشه؟همون لباس و همون آرایشو داری دیگه

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

سلام

پیشنهاد همسرتون خیلی خوبه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بنظرمخونه رو بگیرید یه جشن کوچیک و جمع وجور هم بگیرین

فقط اقوام درجه یک هر کدوم باشن

زیارت و اینا رو ۲۰سال بعد شروع زندگی هم میشه رفت ولی عروسی گرفتن رو نه

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بنظرمخونه رو بگیرید یه جشن کوچیک و جمع وجور هم بگیرین فقط اقوام درجه یک هر کدوم باشن زیارت و اینا ر ...

آره خونه صددرصدی هست اگه عروسی نگریریم خونه میخره

ولی جشنش چی !

همینجوری بی هیچ بریم سر خونه زندگیمون