2777
2789
عنوان

🌱 بله برون امشب 🌱

302 بازدید | 79 پست

بعد از مدت ها

در مراسمی دعوت بودیم که در برخی جاها اسم متناسب خودشو داره، «بله برون، یا خواستگاری، یا قند شکنی» یا به هر نامی که شما این مراسم را می شناسید.

همه غرق در شادی بودند، واقعیت رو بخوام بگم، خودمم خیلی خوشحال بودم، الانم که دارم می نویسم، با لبخند متن رو تحریر میکنم.

با تعدادی از مهمانان رفتیم خونه ی عروس خانوم، و بعد حرف هایی که بزرگان میگن رو گفتن و ....در نهایت

مهریه یک جلد کلام الله مجید ۱۴ عدد سکه تمام بهار آزادی توافق شد، و بعد میوه و شیرینی دادن و همه دست و هورا و....

ما که تعدادی آقا بودیم، از خونه عروس خانوم خارج شده و خانوم ها بزن و بکوب راه انداختن.

خداوند ان شا الله این عروسی رو مبارک کنه. و به همه ی بزرگوارانی که آرزوی همچین روزی رو دارن، عنایت ویژه ای بکنه.

حس خوبی بود.🌱🍃🌹🍃🌱

کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدر لحظه هارو باید دونست چون کم کم میشه آرزو

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺